Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MNakruf

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Türkiye
Merhaba, bilgisayarıma 7 Days to Die indirdim. Oyunu açmaya çalışınca "Unknown game file (mscorlib.dll)" hatası alıyorum. Ne yapabilirim?

Çözüm
Easy AntiCheat hatasıymış gördüğüm kadarıyla. Kimileri Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 silip yeniden kurun diyor. Birisi de oyunu Steam'in kurulu olmadığı bir diske kurarark sorunu çözmüş, Rust için.

Sen bu dosyayı elle indirmedin değil mi? Bir rapor alır mısın?

Bir de oyunu EAC olmadan açmayı dener misin?
Easy AntiCheat hatasıymış gördüğüm kadarıyla. Kimileri Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 silip yeniden kurun diyor. Birisi de oyunu Steam'in kurulu olmadığı bir diske kurarark sorunu çözmüş, Rust için.

Çözüm
Kimileri Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 silip yeniden kurun diyor.

Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 çözümünü denedim ama olmamıştı. Şimdi EAC seçeneği ile girmedim, bu sefer çalıştı. Teşekkür ederim.

Şimdi EAC seçeneği ile girmedim, bu sefer çalıştı. Teşekkür ederim.
EAC'yi onarmak belki sorunu çözebilir bu arada. Hata ondan kaynaklanıyor çünkü. Oyunun dosya konumuna gidip EasyAntiCheat klasörüne girdikten sonra 'Setup' dosyasını çalıştırıp Install/Repair yapmayı dener misin?