Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Merhaba! 7 günlük Medium blog kazancımı paylaşmak istedim. Hem hobim hem para kazanıyorum.

Blog yazmak para kazanmak için harika bir yol olabilir, ama emek ve zaman gerektirir.

Sabır ve tutarlılık, kaliteli içerik ve SEO, sosyal ağ... Gerekenler bunlar. :)

Screenshot_20240228_103516_Medium.webp
Screenshot_20240228_103500_Edge.webp

Günde sadece 1 saat bilemedin 2 saat ayırdım. Sevdiğim iş ve yorulmuyorum. Harika bir para başlangıç için. En azından içinde bulunduğum topluluk başlangıç için çok iyi olduğunu, bu artış hızının gayet iyi olduğunu söylediler.
Bugün 7. gün. Harika!

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba! 7 günlük Medium blog kazancımı paylaşmak istedim. Hem hobim hem para kazanıyorum.

Blog yazmak para kazanmak için harika bir yol olabilir, ama emek ve zaman gerektirir.

Sabır ve tutarlılık, kaliteli içerik ve SEO, sosyal ağ... Gerekenler bunlar. :)

Eki Görüntüle 23077Eki Görüntüle 23078

Günde sadece 1 saat bilemedin 2 saat ayırdım. Sevdiğim iş ve yorulmuyorum. Harika bir para başlangıç için. En azından içinde bulunduğum topluluk başlangıç için çok iyi olduğunu, bu artış hızının gayet iyi olduğunu söylediler.
Bugün 7. gün. Harika!
Hocam bir kayıt, yazar olma rehberi falan mı yazsanız ben hala yazma izni açamadım...

Hocam ellerinize sağlık kazancınız bol olsun ancak takıldığım bir noktayı paylaşmak istedim. Neden YouTube yorumlarındaki dolandırıcılar gibi konuşuyorsunuz?
Gemini'ye yazdırıyor sanırım.

Hocam Medium ile ilgili 4-5 konu açtınız. Nasıl para kazandığınızı anlatacaktınız. Yapmadınız hala. Beklemedeyim.

Hocam ellerinize sağlık kazancınız bol olsun ancak takıldığım bir noktayı paylaşmak istedim. Neden YouTube yorumlarındaki dolandırıcılar gibi konuşuyorsunuz?
Ne? Bir an kendimi sorguladım ve tekrar okudum. Gayet normal.

Hocam bir kayıt, yazar olma rehberi falan mı yazsanız ben hala yazma izni açamadım...
Yazma izninden kastın nedir?

Türkiye'ye ödeme yapabiliyor muymuş Medium Bey?
Tabiri caizse biraz VPN çakallığı yapmak gerekiyor. Kabul edilecek mi edilmeyecek mi bir yerlerimden ter aktı uğraşmaktan ama değdi. Şu an yazılarım para kazandırıyor ve banka hesabıma bağlı.

Gemini'ye yazdırıyor sanırım.

Hocam Medium ile ilgili 4-5 konu açtınız. Nasıl para kazandığınızı anlatacaktınız. Yapmadınız hala. Beklemedeyim.
Aslında açmıştım:
Rehber: Blog Yazma, Medium'da Yazma ve Para Kazanma

Ve Gemini'ye yazdırmıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör: