RamKokusuSeven
Becerikli
Selam, 7. sınıftayım. Bana şu an ve soru bankası, konu anlatımlı bir test kitabı önerir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu an okulda mozaik işliyoruz. Fakat soru bankaları falan acayip zor sınıfın en zekisi bile yapamıyor. Ben mozaik yapamam farklı bir öneriniz?3,4 sene önce 7.sınıftım o yüzden o dönemler ne çözüyordum hatırlamıyorum ama mozaik yayınları çözdüğümü ve öğretmenlerinde hep bu yayını önerdiğini hatırlıyorum.
başka hatırlamıyorum mallesef.Hocam şu an okulda mozaik işliyoruz. Fakat soru bankaları falan acayip zor sınıfın en zekisi bile yapamıyor. Ben mozaik yapamam farklı bir öneriniz?
Sıkıntı değil hocam.
Yapamam dersen yapamazsın. Çalışıp uğraşacaksın. Bu kafayla olmaz.Hocam şu an okulda mozaik işliyoruz. Fakat soru bankaları falan acayip zor sınıfın en zekisi bile yapamıyor. Ben mozaik yapamam farklı bir öneriniz?
Hocam matematikte daha o kadar ileri değilim uğraşsamda olmuyor. Sinan kuzucu ileri seviye diyorlar.Yapamam dersen yapamazsın. Çalışıp uğraşacaksın. Bu kafayla olmaz.
Fenomen ve Sinan Kuzucuda iyidir.
Dostum o zaman çalışma? Çalışmak başarmak için değil mi?Hocam matematikte daha o kadar ileri değilim uğraşsamda olmuyor. Sinan kuzucu ileri seviye diyorlar.
Hocam sizce ankara yayınları güçlendiren iyi mi?Dostum o zaman çalışma? Çalışmak başarmak için değil mi?
Fenomen ve Hız var basit.
Basit biraz.