70.000-75.000 TL'ye laptop önerisi

Zaten alınacak 2-3 marka var piyasada. Diğerlerinde hep bir şey çıkıyor. Tavsiyem GameGaraj alın geçin çok düşünmeyin.

Sağ olun, meblağ yüksek olunca şu an insanların sorduğu fiyatların 2 katı. Biraz araştırma ihtiyacı hissediyor insan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ olun, meblağ yüksek olunca şu an insanların sorduğu fiyatların 2 katı. Biraz araştırma ihtiyacı hissediyor insan.
İnanın hiç gerek yok. GameGaraj şuan F/P konusunda en iyisi zaten. Modelleride çok iyi. Muadillerinde 32GB RAM zor buluyorsunuz aynı ve ya daha yüksek fiyatta.

Biz konuştuğumuzdan beri 700 kusur TL zam yedi. Bende cihazımı satıcı firmaya yolluyorum dao belgesi çıktı iade edilebilir olarak gözüküyor. Para IBAN'a gelene kadar umarım fazla zamlanmaz. Yoksa babama aldıramam bir daha.

@23783 Hocam simdi game garaj ile görüştüm. Bana soğutma bloğunu kaldırmam durumunda ileride macun değişimi için garanti dışı kaldığını söylediler? Bakım hizmetimiz yok dediler ayrıca.

Son düzenleme:
Bana da ilginç geldi. Normalde teknik servisi var diye biliyorum. Belki kısa süreliktir bilmiyorum.

Canlı desteğe yazdım bakalım eğer tekrar yok derlerse cihazı almam sanırım.

Tüm ürünlerimiz ve hazır sistemlerimiz, fatura tarihinden itibaren 2 yıl süreyle garanti kapsamındadır.

Garanti süresi içerisinde yaşanabilecek herhangi bir arıza veya sorun durumunda, bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Gerekli destek tarafımızca sağlanacaktır.

İlgili ürün yüksek sıcaklıklar'da çalışmak üzere tasarlanmıştır, kullanıma ve koşullara bağlı olarak sıcaklıklar 99-100C'leri görebilir bu durum olağan ve normal karşılanır. Cihaz içerisinde bir termal macun yoktur, Faz Değişimli Termal Pad ile soğutma sağlamaktadır bu nedenle cihaz yüksek sıcaklarda iken termal pad sıvılaşarak micron boşlukları doldurur cihaz soğudunda tekrar katı hale geçer.

Cihaz belirttiğimiz gibi sıcaklıklarda stabilite bozulmadan ve performans kaybı yaşatmadan sizlere performans sunmak için tasarlanmıştır ve ilerki dönemlerde sorun çıkarmayacaktır, herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda ürünü adresimize getirebilir ya da garanti süreniz boyunca ücretsiz kargo ile gönderim sağlayabilirsiniz.

Cevap bu.
Sizinde haberiniz olsun @23783

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…