@23783 hocam başka markalarda bir fikriniz var mı?
Zaten alınacak 2-3 marka var piyasada. Diğerlerinde hep bir şey çıkıyor. Tavsiyem GameGaraj alın geçin çok düşünmeyin.
Son düzenleyen: Moderatör:
@23783 hocam başka markalarda bir fikriniz var mı?
Zaten alınacak 2-3 marka var piyasada. Diğerlerinde hep bir şey çıkıyor. Tavsiyem GameGaraj alın geçin çok düşünmeyin.
İnanın hiç gerek yok. GameGaraj şuan F/P konusunda en iyisi zaten. Modelleride çok iyi. Muadillerinde 32GB RAM zor buluyorsunuz aynı ve ya daha yüksek fiyatta.Sağ olun, meblağ yüksek olunca şu an insanların sorduğu fiyatların 2 katı. Biraz araştırma ihtiyacı hissediyor insan.
O doğru. Garantisi kalsın diyorsanız teknik servise yaptırmanız lazım.@23783 Hocam simdi game garaj ile görüştüm. Bana soğutma bloğunu kaldırmam durumunda ileride macun değişimi için garanti dışı kaldığını söylediler? Bakım hizmetimiz yok dediler ayrıca.
Onuda sordum size yollasam diye öyle bir hizmetimiz yok diye bir cevap aldım. Çok ilginç.O doğru. Garantisi kalsın diyorsanız teknik servise yaptırmanız lazım.
Onuda sordum size yollasam diye öyle bir hizmetimiz yok diye bir cevap aldım. Çok ilginç.
Bana da ilginç geldi. Normalde teknik servisi var diye biliyorum. Belki kısa süreliktir bilmiyorum.