Bütçe
70.000-80.000 TL
Asus'larin kotu yani ne?

O tarz donanim bulunan laptoplar genelde cok ses cikartiyor. 100 watt 4060 gibi dusunme sogutmak kolay degil.
Yok hocam sesine ekranına takılmıyorum Takılan çok oluyor Gnelde sağ da solda çöp falan yazıyorlar 😀Ama ben bilerek aldım taksitle en azından hiç bir oyunda kasma donma yaşamıyorum Allah a şükür

Bu normal kardesim ya yillardir foruma anlatmaya calisiyorum bak ben 20 yildir laptop kullaniyorum sadece, oyun laptoplarinin %90'i bu sicakliklari gorur zaten. Insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz, 90-95 cok normal bir sey.
Benim Nitro 5, 80'den yukariyi gormuyor ama. Sahsen Nitro 5 ve LOQ varken ben TUF almazdim. Ayrica tek mesele o derecelere cikmasi degil. Asil onemli olan performans kaybi yasatmasi. Ben bu yuzden tercih etmem.

Bu normal kardesim ya yillardir foruma anlatmaya calisiyorum bak ben 20 yıldır laptop kullanıyorum sadece, oyun laptoplarinin %90'i bu sicakliklari gorur zaten. Insanlari yanlış yonlendiriyorsunuz, 90-95 cok normal bir şey.

Normal değil LOQ'lar Victus'lar nasıl 80 derecelerde çalışıyor sürekli 95'te çalışıyorsa oyunda, laptopta sıkıntı vardır uzun sürede CPU'nun üstüne yanma lekesi yapar yabancı forumlarda var örnekleri. Bazen 130 140 watt çeken i7 ve i9lara bir şey demiyorum ama onlara da undervolt yapılması daha sağlıklı.

Normal değil LOQ'lar Victus'lar nasıl 80 derecelerde çalışıyor sürekli 95'te çalışıyorsa oyunda, laptopta sıkıntı vardır uzun sürede CPU'nun üstüne yanma lekesi yapar yabancı forumlarda var örnekleri. Bazen 130 140 watt çeken i7 ve i9lara bir şey demiyorum ama onlara da undervolt yapılması daha sağlıklı.
LOQ'lar Victus'lar laptop degil kardesim. Bak bakalim Lenovo Pro 7, Alienware M16, Razer 16, MSI GE serileri kac derecelerde calisiyor?