ardayms

Becerikli
Bütçe 70-80 bin civarı (ekipman dahil). Yaklaşık 7-8 ay önce biraz araştırma yapmıştım ve setup hazırlamıştım ama şu an tabii onların fiyatı arttığı için onları almak biraz zor:

1- 77.400 TL FULL SİSTEM
2- 63.168 TL FULL SİSTEM

Oynayacağım Oyunlar:
  • ETS 2
  • Minecraft
  • CS 2
  • Valorant
  • Simülasyon Oyunları
  • BF Serisi
  • RDR 2
  • GTA 5
  • Cyberpunk 2077
  • Forza Horizon 5/6
  • Assetto Corsa
Çoğu oyunu orta/yüksek grafik ayarlarında rahat oynatmasını istiyorum. Şu an RAM'im 8 GB ve hiç yetmiyor ve RAM fiyatları da çok fazla, muhtemelen 16 yeterli olur şimdilik.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. sistemin soğutma ve kasa uygun değil, daha iyi bir soğutma ve kasa ile değiştirmek gerekli. İkinci sistem komple yeniden Update edilecek. RAM, anakart, depolama, kasa değişecek yani.

Bütçe 70-80 bin civarı (ekipman dahil). Yaklaşık 7-8 ay önce biraz araştırma yapmıştım ve setup hazırlamıştım ama şu an tabii onların fiyatı arttığı için onları almak biraz zor:

1- 77.400 TL FULL SİSTEM
2- 63.168 TL FULL SİSTEM

Oynayacağım oyunlar:
  • ETS 2
  • Minecraft
  • CS 2
  • Valorant
  • Simülasyon oyunları.
  • BF serisi.
  • RDR 2
  • GTA 5
  • Cyberpunk 2077.
  • Forza Horizon 5/6
  • Assetto Corsa.
Çoğu oyunu orta/yüksek grafik ayarlarında rahat oynatmasını istiyorum. Şu an RAM'im 8 GB ve hiç yetmiyor ve RAM fiyatları da çok fazla, muhtemelen 16 yeterli olur şimdilik.

İşlemci: PTTAVM: AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY 4.20-5.00GHz, 104MB, 120W, 8/16, AM5, 5nm, 3D V-Cache soğutucu yok İşlemci

Anakart:Gigabyte B850M DS3H 8200Mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart

Ram:Patriot Viper Venom 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram (PVV516G60C30)

Ekran kartı:ASUS DUAL RADEON RX 9060 XT 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Sıvı soğutma:https://www.hepsiburada.com/lian-li-galahad-ii-lite-performance-aio-360mm-siyah-argb-islemci-sivi-sogutucu-g89-ga2l36pb-00-p-HBCV000081Z4HJ?magaza=Ftech Bilişim&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.97.5

SSD:Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD - Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için yüksek performanslı bellek -SKC3000S/1024G Siyah 1024GB : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Kasa: LIAN LI O11 VISION COMPACT Tempered Glass Type-C Siyah ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA

PSU:Lian Li Edge1000 Siyah 1000W 80+ Gold ATX Power Supply - incehesap.com

Toplam:83.568, 12 TL.

Ekipman var ise bunlar ile iadere edersin.

Son düzenleme:
Merhaba benim foruma da bakabilir misin reis lütfen

1. sistemin soğutma ve kasa uygun değil, daha iyi bir soğutma ve kasa ile değiştirmek gerekli. İkinci sistem komple yeniden Update edilecek. RAM, anakart, depolama, kasa değişecek yani.
Merhaba benim foruma da bakabilir misin reis lütfen

Abi lütfen bakar mısın bu 3. mesajım.

Abi bir bakar mısın benim foruma da lütfen yardımcı olur musun?

Son düzenleme: