Kyosuke00

Becerikli
Dostlar, öncelikle iyi forumlar. 2019’dan beri iPhone 11 kullanıyorum. Cihaz artık şarjı hızlı gitmeye ve çok ısınmaya başladı. Ben de telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Apple takıntım falan yok fakat bir telefonu 5-6 yıl kasma, donma olmadan uzun süre kullanmak istiyorum. Aklımda iPhone 17 veya S25 Ultra var. Bu iki telefon dışında öneride bulunabilirsiniz fakat Xiaomi önermeyin.

Kamerası iyi bir şey istiyorum dostlar, önerilerinizi bekliyorum.

Dostlar, öncelikle iyi sosyaller. 2019'dan beri iPhone 11 kullanıyorum. Cihaz artık şarjı hızlı gitmeye ve çok ısınmaya başladı. Ben de telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Apple takıntım falan yok fakat bir telefonu 5-6 yıl kasma, donma olmadan uzun süre kullanmak istiyorum. Aklımda iPhone 17 veya S25 Ultra var. Bu iki telefon dışında öneride bulunabilirsiniz fakat Xiaomi önermeyin.

Eğer sosyal medyada içerik üreticisi değilseniz S25 Ultra. Hatta 1-2 ay beklerseniz S26 Ultra çıkacak onu alın.

Dostlar, öncelikle iyi sosyaller. 2019'dan beri iPhone 11 kullanıyorum. Cihaz artık şarjı hızlı gitmeye ve çok ısınmaya başladı. Ben de telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Apple takıntım falan yok fakat bir telefonu 5-6 yıl kasma, donma olmadan uzun süre kullanmak istiyorum. Aklımda iPhone 17 veya S25 Ultra var. Bu iki telefon dışında öneride bulunabilirsiniz fakat Xiaomi önermeyin.

iPhone 17 daha iyi bir seçim olur Android telefona yüksek miktarda para verilmez kamera olarak da iPhone 17 daha başarılı en azından sosyal medyaya fotoğraf atarken kalitesi ve düşmez.