Warlock

Çalışkan
Herkese merhaba. Benim bu konu da bilgi sahibi arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. 70/80k gibi limitim var. Sadece oyun için kullanacağım bir PC'ye ihtiyacım var. Hazır sistem mi almalıyım yoksa toplama mı bakmalıyım önerilerinize açığım. Teşekkür ederim.

Ne tarz oyunlar oynarsınız? Monitör çözünürlüğü ne olacak? Bu bütçe sadece kasa için mi?

Herkese merhaba. Benim bu konu da bilgi sahibi arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. 70/80k gibi limitim var. Sadece oyun için kullanacağım bir PC'ye ihtiyacım var. Hazır sistem mi almalıyım yoksa toplama mı bakmalıyım önerilerinize açığım. Teşekkür ederim.
FPS oynuyorum BF, Warzone gibi hikayeli oyunlar da oynuyorum. GoW Ragnarok, RDR 2, TLOU gibi. Şu anki monitörüm 1920x1080 ama alacağım sistemin durumuna göre 2K monitöre de geçmeyi planlıyorum. Monitörü sonra da hallederim. Kasa için 70-80K bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
9700X işlemci 9070XT veya 5070 Ti bir sistem uygun olur sizin için, 1080p monitörde devam ederseniz işlemci 7800X3D olabilir.

Sistemi parça parça alsanız siz toplayabilir misiniz?

9700X işlemci 9070XT veya 5070 Ti bir sistem uygun olur sizin için, 1080p monitörde devam ederseniz işlemci 7800X3D olabilir.

Sistemi parça parça alsanız siz toplayabilir misiniz?
evet toplayabilirim. parça parça almak biraz da bilgi istiyor 2 gündür araştırıyorum ama herkes farklı şeyler öneriyor. ancak herkesin mütabık kaldığı tek şey 7800x3d. herkes hangi sistem olursa olsun bu işlemciden yana :)

2K yüksek ayrlarda kullanılacak sistem için 9700X öneririm ama düşük çözünürlükte yüksek FPS almak isterim derseniz 7800X3D mantıklı.

Size hem tek tek hem de hazır olarak bir sistem bakayım.

2K yüksek ayrlarda kullanılacak sistem için 9700X öneririm ama düşük çözünürlükte yüksek FPS almak isterim derseniz 7800X3D mantıklı.

Size hem tek tek hem de hazır olarak bir sistem bakayım.
2K'ya en geç 3-4 ay içerisinde geçeceğim. Ben de söylediğiniz gibi 9070 XT ve 5070 Ti sistemleri arasında tereddütteyim. AMD tarafında sorunlar var diye söyleniyor insanlar, keza 5000 serisi kartlarda da insanlar sorun var diye söyleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K ya en geç 3 4 ay içerisin de geçeceğim. Bende söylediğiniz gibi 9070XT ve 5070 Ti sistemleri arasında tereddütteyim. AMD tarafın da sorunlar var diye söyleniyor insanlar keza 5000 serisi kartlar da insanlar sorun var diye söyleniyor.

İki tarafta da sorun yaşayan ve yaşamayanlar var, 9070XT daha F/P seçim yine size kalmış.

Kalite farkı mutlaka olacaktır ama performans farkı pek olmaz. O.C modellerinde çok ufak olur.