Kendim için düşünüyorum da, aşırı hard oyunlar oynamadan kullanacağım. O yüzden iyi bir işlemci ve ortalama bir ekran kartı yeterli olur diye düşündüm.
9700X ve 5060Ti nasıl bir ikili olur ?
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
toplam fıyat 74834 bu sıstem sızın onerdıgınız sıstemlerın kendımce duzenledıgım ve ucuz alternatıf parcalar ıle degıstırdıgım kendı yapmıs oldugum sıstem bu sıstemı daha ne kadar fıay acısından dusurebılırım performans kaybı olmadan mumkun olmuyor ıse zorlamaya gerek yok yada sızın onerdıgın parca yada tavsıyenız varsa sonuna kadar acıgım
Toplam fıyat 74834 bu sıstem sızın onerdıgınız sıstemlerın kendımce duzenledıgım ve ucuz alternatıf parcalar ıle degıstırdıgım kendı yapmıs oldugum sıstem bu sıstemı daha ne kadar fıay acısından dusurebılırım performans kaybı olmadan mumkun olmuyor ıse zorlamaya gerek yok ya da sızın onerdıgın parca ya da tavsıyenız varsa sonuna kadar acıgım.
En ucuz DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!