Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Attığınız cihaz alınabilir. 17" olduğu için fan çapları da daha büyük dolaylı yoldan soğutmaya da ek sağlayacaktır. Tek falsosu 8 GB VRAM bulunan ekran kartına karşın QHD+ ekran koymaları olabilir. Eğer başka modellere bakmak isterseniz, GPU olarak daha bir model var. Ancak panel olarak daha geri planda. Tercih sizin, sorunuz varsa bekliyorum.
Attığınız cihaz alınabilir. 17" olduğu için fan çapları da daha büyük dolaylı yoldan soğutmaya da ek sağlayacaktır. Tek falsosu 8 GB VRAM bulunan ekran kartına karşın QHD+ ekran koymaları olabilir. Eğer başka modellere bakmak isterseniz, GPU olarak daha bir model var. Ancak panel olarak daha geri planda. Tercih sizin, sorunuz varsa bekliyorum.
Laptop çok güzel fakat fiyat biraz aşıyor ama alacağım zaman o bütçe çıkarsa kesinlikle bu modeli alırım. AAA oyunlarda 2K'da 5070 de akıcı olarak oynatmaz mı? VRAM 8 GB olduğu için sıkıntı çıkarır mı?
Laptop çok güzel fakat fiyat biraz aşıyor ama alıcağım zaman o bütçe çıkarsa kesinlikle bu modeli alırım AAA oyunlarda 2k da 5070 de akıcı olarak oynatmazmı vram 8gb olduğu için sıkıntı çıkarırmı
Fiyat 100 bin TL görünüyor; büyük ihtimalle satın alım aşamasında 82 bin TL'ye düşüyordur. 2K'da 5070 akıcı oynatmaz diye düşünüyorum. 1080p'de bile 8 GB VRAM sıkışma yaşatıyorken 2K'da olmaması imkansız gibi. Ayrıca günümüz gaming laptoplarında donanım parçaları değiştirilemediği için olabildiğince iyi versiyonu almak en mantıklısı.