Bütçe
70.000-90.000 TL
Dostlar S25 Ultra hepsinin birlesmis hali gibi. 17 mi S25 Ultra mi peki? 26 beklenir mi ayrica?
Android istiyorsan S25-26 Ultra, iOS ekosistemi kurmayı düşünüyorsan iPhone çok net bir ayrım var. Bende Samsung telefon ve Samsung saat var. Uyumlu ve güzel. Seneye Apple ekosistemine geçeceğim ama.

Bana göre S25 Ultra'nın 17'ye göre kalem hariç bir artısı yok, S26 Ultra beklenir çünkü işlemci, ekran, batarya ve şarj hızı bayağı bir değişecek. Yani ekranda hiç duyulmamış bir teknoloji kullanmayı planlıyorlar.

Bunu bilmiyordum net beklerim 4-5 aydan zarar gelmez.

Android istiyorsan S25-26 Ultra, iOS ekosistemi kurmayı düşünüyorsan iPhone çok net bir ayrım var. Bende Samsung telefon ve Samsung saat var. Uyumlu ve güzel. Seneye Apple ekosistemine geçeceğim ama.

Vallahi ikisini de kullanabiliyorum. Fark etmiyor o yuzden.

Hocam cok fark olacakmis bekleyeyim diyorum. Ciktiginda eger degmezse 25 alir gecerim.

Eğer fotoğraf çekmek gibi bir hevesin varsa linklediğim cihazı alıp yanına S25 plus alıp keyfine bakabilirsin. Eğer böyle bir haraket yaparsan hiç bir zaman telefon ile fotoğraf çekmek istemeyeceksin :D ve linklediğim ürün çok kompakt at cebine gezdir. fuji uygulaması ile çektiğin her şeyi telefonuna çok hızlı şekilde aktarabiliyorsun. Youtube'da incelemelerine bakmanı tavsiye ederim.

Bunlar X-M5 ile çekilmiş bazı fotoğraflar.

Eğer fotoğraf çekmek gibi bir hevesin varsa linklediğim cihazı alıp yanına S25 plus alıp keyfine bakabilirsin. Eğer böyle bir haraket yaparsan hiç bir zaman telefon ile fotoğraf çekmek istemeyeceksin :D ve linklediğim ürün çok kompakt at cebine gezdir. fuji uygulaması ile çektiğin her şeyi telefonuna çok hızlı şekilde aktarabiliyorsun. Youtube'da incelemelerine bakmanı tavsiye ederim.

Bunlar X-M5 ile çekilmiş bazı fotoğraflar.

Hocam altta da dediğim gibi kamera alcak kadar önceliğim değil.
26 beklemeye değer ama kamera önceliğin varsa fotoğraf makinesi ile beraber lens al dâhâ iyi, telefonlar fotoğraf makineleri ile yarışamazlar.
Hocam yok kamera alacak kadar öncelik değil