70.000 TL bütçede Gürcistan'dan iPhone alınır mı?

Bütçe
70.000 TL

elweald 74

Üstün
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

İnternette yurt dışı telefonları araştırırken bir video ya rastladım ve Gürcistan'dan nasıl iPhone alacağını anlatıyordu.

Ulaşımı Rize Artvin'den kolay olduğu için benim de kafama yattı. Masrafları da sayınca hemen hemen Türkiye cihazları ile aynı fiyata denk geliyor.

Ek olarak Gürcistan'da Apple'ın iSpace mağazasından değiş tokuş yaparak da yeni model çıktığı zaman üstüne küçük miktarlar ekleyerek satın alabiliyormuşuz; bundan dolayı da mantıklı geldi. Sizce alınır mı? Görsel olarak Gemini, Claud ve GPT'nin tahmini fiyat listesini ekledim.

Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• gemini.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 35
  • gpt.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 34
  • claud.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Gerek yok çıkmadana sahibindende yd iphone yaz aynı fiyata alabiliyorsun kapalı kutu zaten

Yurt dışına çıkmadan da bu fiyatlara Türkiye'den alabilirsiniz ki.

Gerek yok çıkmadana sahibindende yurt dışı iPhone yaz aynı fiyata alabiliyorsun kapalı kutu zaten.

Hocam, konuda da bahsettiğim gibi değiş tokuş yapılabiliyor; yani kayıt yaptırmadan direkt yeni telefon çıktığında değiş tokuş yaparak az bir miktar ödeyerek bir üst modele geçiş yapmak, burada aldığımız zaman cihaz çöp gibi bir şey oluyor.

Değiş tokuş kampanyasını detaylıca araştırmanı öneririm elindeki cihazla kabul etmeyebilirler belki, avrupa kadar rahat değiller gürcüler bu konuda.

Değiş tokuş kampanyasını detaylıca araştırmanı öneririm elindeki cihazla kabul etmeyebilirler belki, Avrupa kadar rahat değiller gürcüler bu konuda.

Bir YouTuber'dan izledim, yapıyorlarmış zaten sitelerinde de mevcut. Direkt bilgileri girince ücret çıkıyor karşına.

S26 Ultra al geç ne uğraşıyorsun?

Yok hocam, ya Android kafi.

Bir YouTuber'dan izledim, yapıyorlarmış zaten sitelerinde de mevcut. Direkt bilgileri girince ücret çıkıyor karşına.

Yok hocam, ya Android kafi.
Cihazın türkiye cihazıysa sahibindende satabilirsin bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…