iPhone 8 ile neredeyse bire bir tasarıma sahip. Galaxy A34'e kıyasla ergonomik tasarım istiyorsan çerçeve yüzeyi yuvarlanmamış düz modellere bakman gerekir. Bu da en aşağı iPhone 12 Mini yapar. Ayrıca moralini bozmak istemem ama şu anki telefonunu nasıl kullanıyorsan bir sonrakini de aynı şekilde kullanacaksın. Sen kendi içinde bir şeyleri değiştirmek istemediğin sürece herhangi bir bahaneyle telefonu dah az kullanmayacaksın. Bahsettiğin gibi pil konusu dışında SE 2, alınacak bir cihaz değil.

En rasyonel siz yazmışsınız hocam o yüzden size cevap veriyorum. Sınav konusnu bahsetmem sadece laf. Sadece telefonun bende pek bir öneminin olmadığını bahsetmek istedim. Öneri istememe sebebim sadece bu telefonun alınıp alınamayacağı idi. Yoksa paramın en iyisi olsun dersem P30Pro, P40Pro, bir iki Xiaomi denk gelirse, S20 FE S21 FE, bazen kelepir pixel düşerse, illa iOS istersem iPhone11.. Şeklinde uzar gider. Her modelin de kendine göre irili ufaklı kronikleri de var, o an kondisyonuna özelliğine göre değişir ne almak istediğim. Keyfi olarak değiştirmek istedim o yüzden sadece bu cihaz nasıl şeklinde soru sordum fakat burada karşılaştığım şey bambaşka.

Sağ olun fakat öneri istemiyorum. Bu cihaz üzerine konuşalım.
"Evet ben zaten alacağım iPhone SE'yi ama 6 yıllık bir cihaz olduğu için kafama takıldı, forumda 5 adam al derse alayım" cevabı mı bu?

Mobil veride pili 1.5-2 saat falan gidiyor bu telefonun, komedi gibi bir pil ömrü var. Ekranı ergonomik olamayacak kadar çok küçük, iP12 mini gibi bir model de değil.