Detaylar
Kim cevapladı?bandito
Becerikli
Device İD biliyor musun?
RX 6650 XT 6600'a taklit gerekiyodu.
Bana çokbilmişlik yapma güzel kardeşim. MacOS hakkında pek bilgim yok sadece fikrimi sundum. Olmuyosa olmuyor yaz.Device İD biliyor musun?
RX 6650 XT 6600'a taklit gerekiyodu.
Spesifik işlerde fark aşırı fazla oluyor. Bazı işlerde 4080 gibi çalışıyor yani kart en basitinden öyle söyleyeyim.Hackintosh için sistem toplamak bana nedense garip geliyor. Tabii macOS uygulama geliştirmek için olabilir, ama normal kullanım için bence sistemi toplayın, Linux yükleyin mutlu mesut yaşayın.
bandito
Becerikli
Sana çokbilmişlik taslamıyorum dostum. Kompleks yapmana gerek yok. Dortania klavuzuna baktım bulamadım. Belki vardır elinde diye device id ile uyum sorgulaması yapmak için sordum.Bana çokbilmişlik yapma güzel kardeşim. MacOS hakkında pek bilgim yok sadece fikrimi sundum. Olmuyosa olmuyor yaz.
Daha ilk mesajında yapay zeka hissi aldım zatenbi' tatile çıksın da motorunu geliştirsin
Bütçe yeterse alacağız.
Hocam vereyim size 6900XT, sizde bana bir şeyler verirsiniz muadil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajımla alakasını pek anlamadım.Spesifik işlerde fark aşırı fazla oluyor. Bazı işlerde 4080 gibi çalışıyor yani kart en basitinden öyle söyleyeyim.
Garantisi var mı?Hocam vereyim size 6900XT, sizde bana bir şeyler verirsiniz muadil.
Garantisi benim hocam. ( Şaka bir yana garantisi biteli oldu baya)
Yeni konular
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-