Bütçe
70.000 TL

Şehsuvar Kementoğlu

Başarılı
Bir tanıdığa alacağız. Ben MSI, ASUS, Lenovo ve Monster'ın bazı modellerine baktım da kafama takılan şeyler var. Sonuçta 5000 serisini görmek isteriz çünkü genelde rekabetçi oynamaz, hikâyeli takılır, arada da basit video editler. 5060 ya da 5070 olan modellerin çoğunda VRAM 8 GB olarak mevcut. 5070 Ti'da fiyatlar 100 binlere fırlıyor ve bu modellerin hepsi 2K çözünürlüğe sahip. 2K'da 8 GB VRAM nasıl yetecek?

Şu an detaylıca araştıracak kadar vaktim yok. Bu yüzden bana sessiz, sağlam kasalı, can sıkıcı ısınma problemleri olmayan birkaç model önerir misiniz? Bütçe 40 bin ile 70 bin, hadi taş çatlasa 80 bin TL diyelim.

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-r9t-5070-c1-amd-ryzen-9-8945hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-16-300hz-qhd-freedos-gaming-laptop-p-HBCV00008SKAGF?ftid=423r4wfw75idhgfh&magaza=GarajOnline&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:influencer.md:affiliate&utm_medium=influencer&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate

Sepette 70K, bu özelliklere çok güzel fiyat.

NOT: Şaka gibi ama bu fiyata her yerinden ışık sızması çıkan, 180 Hz panel ve RTX 4060 ekran kartı ile gelen Asus Rog Strix laptoplar satılıyor. Sistem toplamamış olsam kesinlikle bu modeli alırdım.

Son düzenleme:
Bir tanıdığa alacağız. Ben MSI, ASUS, Lenovo ve Monster'ın bazı modellerine baktım da kafama takılan şeyler var. Sonuçta 5000 serisini görmek isteriz çünkü genelde rekabetçi oynamaz, hikâyeli takılır, arada da basit video editler. 5060 ya da 5070 olan modellerin çoğunda VRAM 8 GB olarak mevcut. 5070 Ti'da fiyatlar 100 binlere fırlıyor ve bu modellerin hepsi 2K çözünürlüğe sahip. 2K'da 8 GB VRAM nasıl yetecek?

Şu an detaylıca araştıracak kadar vaktim yok. Bu yüzden bana sessiz, sağlam kasalı, can sıkıcı ısınma problemleri olmayan birkaç model önerir misiniz? Bütçe 40 bin ile 70 bin, hadi taş çatlasa 80 bin TL diyelim.

Öneririm. Framegen ile birlikte VRAM değerleri şişmiyor, rahatlıkla 8 GB 2K çözünürlükte yetecektir.

Çıkarsa direkt yapıştırması lazım hocam. Ama yanlış hatırlamıyorsam bu model de ısınma sorunu vardı.

Isınma sorunu yok. İşlemcisi en güçlü mobil işlemci. Normal değerler.