Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın birkaç sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim. Cihaz nasıl memnun musunuz? Fan sesi nasıl kütüphanede sorun yaşatır mı?

Bu sorun yuzunden iade ettim. Fanı kütüpte sorun yaratmaz. Sessiz modda ama şarji uzun gitmiyordu.

Bu sorun yuzunden iade ettim. Fanı kütüpte sorun yaratmaz. Sessiz modda ama şarji uzun gitmiyordu.

Game Garaj Slayer R9T – Uzun Kullanım Deneyimi (3ds Max + Corona Renderer)​

Cihazı bir süredir profesyonel kullanımda aktif olarak test ediyorum. Özellikle 3ds Max + Corona Renderer senaryosunda çalışırken gözlemlediğim en belirgin konu:
Turbo modda cihaz ciddi şekilde ısınıyor.
Render esnasında fanlar son hızda çalışıyor, ancak yine de kasanın belirli bölgeleri (özellikle klavye üstü ve adaptör çevresi) oldukça sıcak hale geliyor. Termal sınırlar zorlanıyor gibi hissettiriyor.

Ancak ilginç olan şu ki, “Ofis modu”nda çok daha dengeli bir sıcaklık performansı alıyorum. Performans açısından arada büyük bir fark hissetmedim ama sıcaklık anlamında bariz bir rahatlama sağlıyor.

Genel akıcılık açısından cihazdan memnunum, günlük işlerde ve sahne hazırlıklarında herhangi bir darboğaz yaşatmıyor. Ancak bu düzeyde bir termal yük altında çalışan cihazda, güç çekişine sınırlama getirmenin (özellikle GPU TDP sınırlaması ya da fan profil ayarıyla birlikte) daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Sonuç olarak:
Performans: ✔️ Akıcı ve güçlü
Isı Yönetimi: ❌ Turbo modda kesinlikle agresif

Son düzenleme: