Bütçe
70.000TL

Linkini bıraktığım TUF'a göre artıları ve eksileri nelerdir? Tercih sebebi olmasını sağlayacak öne çıkan bir artısı var mıdır hocam?

Atılan GameGaraj cihaz bütçenizin en iyisi.

2.200 lira daha pahalı kafamdaki tufa göre. Fiyat farkına değer mi onu düşünüyorum açıkçası.

Linkini bıraktığım TUF'a göre artıları ve eksileri nelerdir? Tercih sebebi olmasını sağlayacak öne çıkan bir artısı var mıdır hocam?

Garanti sevisi, panel farkı. Soğutmada A16 serisi F16 serisi kadar da başarılı değil. GPU farkı da var.

2.200 lira daha pahalı kafamdaki tufa göre. Fiyat farkına değer mi onu düşünüyorum açıkçası.

2K fark tabii ki olacak. Birisi 5060 birisi 5070. bu bile yeter o fark için. Panel, Hz değerine, 2K ekranına falan hiç girmiyorum.

İşlemci, ekran kartı, RAM frekansı, soğutması, kasa kalitesi, ekran kalitesi ve teknik servis bakımından daha iyi. ASUS alırsanız topraklarımızdaki en kötü teknik servise vermek zorunda kalacaksınız.

Sepette 70.199 TL.

1000027504.webp