Bütçe çıkarsa daha iyi ve büyük ekrandan dolayı gg iyi bir seçim olur tabii daha da iyi soğutma.
Bütçem 70k fakat zorlayarak 75k yapabilirim.
Bütçeniz dahilinde bu model mevcut. G-Helper ile özelleştirmeler yapmanızı öneririm, aksi takdirde AC ile kullanıldığında CPU boşta 96 gibi absürt dereceleri görebiliyor. 2 TB SSD ile gelmesi önemli bir artı, alınabilir.
GG markasının müşteri hizmetleri iyi midir bu markayı yeni duyuyorum çünkü.
Bütçe çıkarsa daha iyi ve büyük ekrandan dolayı gg iyi bir seçim olur tabii daha da iyi soğutma.
Asus tercih sebebim soğutma ve fan desibeli konusunda çok iddialı olmaları ve başarılılar bence.Bu aralar bozdu diyorlar ama asusunkide iyi değil zaten.
ASUS tercih sebebim soğutma ve fan desibeli konusunda çok iddialı olmaları ve başarılılar bence.
Tamamdır hocam teşekkürler değerlendireceğim önerdiğin laptopları.Evet ama gg de iyi zaten kasası daha büyük ve başarılı bir kasa.
240Hz ve 2K ekranı olması da ayrı artı ve 32 GB RAM'i var RAM'ler ne durumda biliyorsunuzdur.
Bu fiyata 5070 ti çok iyiymis bence bu daha mantıklı
Hocam Hp ile ilgili çok fazla fan sıkıntısı duydum yeterli olmadığını belirtiyor çoğu kullanıcı.Bu fiyata 5070 ti çok iyiymis bence bu daha mantıklı
Hocam Tuf F16 satın aldım. Şimdilik gayet iyi gibi duruyor.Serin ve sessiz çalışsın istiyorsanız. Bu 2 Modele bakabilirsiniz.