Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 70.000 TL
Captain Skriniar 91
Üstün
60 dolaylarında bi' ASUS TUF A16, F16 serileri vardı, onu da öldürdüler. 70 liradan aşağı yok şu an.PUBG ve CS2'yi rahatça oynatabilen bir laptop arıyorum. Ağır programlar kullanmıyorum edit için vesaire değil sadece oyun ve ders çalışmak için. 70 bini 1-2 bin TL geçebilir. Teşekkürler.
Aceleniz yoksa Kasım İndirimleri'ni bekleyin. Varsa da bu cihaza bakın:
ASUS TUF Gaming F16 FX608JM-RV073-Gaming Dizüstü Bilgisayarı |NVIDIA GeForce RTX 5060 Laptop GPU 8GB DDR7 | Intel Core i5-13450HX Processor 2.4 GHz | 16GB DDR5 RAM | 512 GB SSD | 16 inçFHD |FreeDoS : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS TUF Gaming F16 FX608JM-RV073-Gaming Dizüstü Bilgisayarı |NVIDIA GeForce RTX 5060 Laptop GPU 8GB DDR7 | Intel Core i5-13450HX Processor 2.4 GHz | 16GB DDR5 RAM | 512 GB SSD | 16 inçFHD |FreeDoS : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Captain Skriniar 91
Üstün
Bu TUF serileri fazla fırladı ya.60 dolaylarında bi' ASUS TUF A16, F16 serileri vardı, onu da öldürdüler. 70 liradan aşağı yok şu an.
Bu cihazlar bu fiyatlardan alınmamalı. Daha düne kadar 48.000 TL'ye satılan cihaz şimdi 70.000 TL olmuş. Saçma sapan iş yapıyorlar. Şu cihazlar satılmasın da, göreceğim firmaları.
Merhaba, üniversitem eylülde açılıyor onun için alacağım ama pek de bir acelem yok. İdarelik kullandığım eski bir laptopum var. Daha doğrusu fiyatlar artar diye bir korkum var ama eğer kasım indirimlerinde daha ucuza bulunur diyorsanız beklerim elbette.60 dolaylarında bi' ASUS TUF A16, F16 serileri vardı, onu da öldürdüler. 70 liradan aşağı yok şu an.
Aceleniz yoksa Kasım İndirimleri'ni bekleyin. Varsa da bu cihaza bakın:
ASUS TUF Gaming F16 FX608JM-RV073-Gaming Dizüstü Bilgisayarı |NVIDIA GeForce RTX 5060 Laptop GPU 8GB DDR7 | Intel Core i5-13450HX Processor 2.4 GHz | 16GB DDR5 RAM | 512 GB SSD | 16 inçFHD |FreeDoS : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Captain Skriniar 91
Üstün
Fiyatlar kontrolden çıktı. Kasım indirimi muhabbetiyle belki güzel bir indirim yakalarsın. Fakat yakalayamayabilirsin de. Bu laptopun i7 14650HX CPU ve 24 GB RAM'li versiyonu bende var. 1 yıl önce 70k'ya almıştım. Şimdi 70k'ya aynı CPU'yu bulamıyorsun. İyice saçmaladı fiyatlar.Merhaba, üniversitem eylülde açılıyor onun için alacağım ama pek de bir acelem yok. İdarelik kullandığım eski bir laptopum var. Daha doğrusu fiyatlar artar diye bir korkum var ama eğer kasım indirimlerinde daha ucuza bulunur diyorsanız beklerim elbette.
Alınabilir bir risk midir peki? Acelemin olmadığını düşünürsek indirim bulamadığımı da düşünürsek daha yüksek bir fiyattan alırım değil mi kasım ayında?Fiyatlar kontrolden çıktı. Kasım indirimi muhabbetiyle belki güzel bir indirim yakalarsın. Fakat yakalayamayabilirsin de. Bu laptopun i7 14650HX CPU ve 24 GB RAM'li versiyonu bende var. 1 yıl önce 70k'ya almıştım. Şimdi 70k'ya aynı CPU'yu bulamıyorsun. İyice saçmaladı fiyatlar.
Captain Skriniar 91
Üstün
Orası tamamen sizin tercihiniz. Eğer aceleniz yoksa bence bekleyin.
En kötü ihtimalle 2-3 bin üstüne koyar o fiyattan alırsınız. Fakat kasıma kadar çok fırlayacağını düşünmüyorum.Acelemin olmadığını düşünürsek indirim bulamadığımı da düşünürsek daha yüksek bir fiyattan alırım değil mi kasım ayında?
Yeni konular
-
Diğer LEGO Ken Block'un Ford Mustang VISA kart ile 999 TL!
- Caner Uncu
-
-
-
-
-
RTX 5060 & i7-14650HX sistemin Battlefield 1 performansı nasıl?
- Benkogambit
-
-
Çözüldü Everest Parley W, A, S, D tuşları ile yön tuşları yer değiştirdi
- Skyline R34