70.000 TL'ye mühendislik ve oyun için gaming laptop önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mrshuf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 537
  • Etiketler Etiketler
    laptop
Bütçe
70.000 TL

Mrshuf

Gelişen
Selamlar,

Bütçem 70.000 TL civarında. Mühendislik için, ekstra olarak oyun da oynayabileceğim ve uzun yıllar götürmesini istediğim bir gaming laptop bakıyorum.

Şu ana kadar Game Garaj çok tavsiye edilmiş. Mümkün olduğunca en son tercihim yapmak istiyorum.

Bu üç bilgisayarı buldum;
Erazer markası nasıldır? Hakkında herhangi bir bilgiye rastlamadım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bilindik bir marka olmadığı için olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. Soğutması ve ekranı nasıldır? Aynı zamanda malzeme kalitesi de kafama takılıyor.

Ekran kartı normalde laptoplarda 75 derece civarlarında gezer bu cihazlarda ise 80. işlemcisi fazla güçlü AMD laptoplarda ilk 5'te falan. Yani işlemciyi biraz watt limitlemesi ile 45W diyelim 80 derecelerde tutabilirsiniz. Böylece ekran kartı da islemciden etkilenip ısınmaz 80 75 arasına düşer. Ekrani 2560x1600 2K Plus. Gayet güzel. Ama oyunlarda 2K ekranda 5070 VRAM sıkıntısı yaşatabilir onun haricinde şu an bu fiyata kaçırılmaması gerek. Her işi görür. Harici bir 1080p monitör varsa tadından yenmez al geç arkana bakma.

Hocam bilindik bir marka olmadığı için olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. Soğutması ve ekranı nasıldır? Aynı zamanda malzeme kalitesi de kafama takılıyor.

Tongfang kasa kullanıyorlar. Soğutması malum markalara göre cidden çok başarılı ben seve seve kullanıyorum. Alta bıraktım teknik bilgileri. Erazer almayın Almanya'nın Monster'ı gibi bir şey.

Attiklarinda ya 5060 ya da bu cihazdan daha pahalı. Asahe hocamın attığı garaj 5070al.

Şöyle bir modelde var 1080p ekran ama lenovolarda anakart arızası 2024'te kronik şekilde çıktı bu da yeni model var mı yok mu bilmiyoruz. Ben bunu cihaz TV'nin Telegram sayfasında çok tavsiye edildiğini ve sipariş edildiğini gördüm. Sayelerinde 64binden 70k ya fırladı. 17 inç.

Son düzenleme:
Resmi ya da kayda değer bir bilgi olmadığı sürece önermemeye çalışıyorum Lenovo.

Resmi ya da kayda değer bir bilgi olmadığı sürece önermemeye çalışıyorum Lenovo.
Şu benim cihazı iade belli olsada bende hepsiburadada 5070ti 82.6k ya düşmüş hemen sipariş etmek istiyorum valla. 11bin fazla vereyim game garaj olsun. Beklemek çok canımı sıkmaya başladı.

Şu benim cihazı iade belli olsa da bende Hepsiburada'da 5070 Ti 82.6k ya düşmüş hemen sipariş etmek istiyorum vallahi. 11bin fazla vereyim GameGaraj olsun. Beklemek çok canımı sıkmaya başladı.

GameGaraj güzeldir. Zaten GameGaraj dediğin firma diğer markalar gibi ürettirip marka bastıran bir firma.

Sağ olun.

Teşekkürler bilgilendirme için. Servis konusunda nasıllar ilgililer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…