- Makaleler
- 2
Ararsan evet canlı desteği biraz küçük akıllı.Teşekkürler bilgilendirme için. Servis konusunda nasıllar ilgililer mi?
Ararsan evet canlı desteği biraz küçük akıllı.Teşekkürler bilgilendirme için. Servis konusunda nasıllar ilgililer mi?
Hocam peki gamegaraj 5070 8gb VRAM düşük geldi 5060 almak daha mı mantıklı? Ve işlemci olarak Intel fazla ısınıyor yorumları gördüm AMD mi tercih etmeliyim?
Hocam peki GameGaraj 5070 8 GB VRAM düşük geldi 5060 almak daha mı mantıklı? Ve işlemci olarak Intel fazla ısınıyor yorumları gördüm AMD mi tercih etmeliyim?
Kesinlikle katılıyorum.AMD mobil işlemci anlamında son modellerinde özellikle Intel'den daha iyi soğutma performansı. 5070 alman daha mantıklı olur zaten 5060'da alsam 5070'de alsan 8 GB bellekler gelecek. Oyun oynamadan MacBook mükemmel olurdu ama işte insan oyundan vazgeçemiyor![]()
Aynen öyle ben cyberpunk ultra rt hasta kalmıştım. Overdirive grafikler ile denemek isterdim. Yada rdr 2 abi çayını kahveni alıp otur kalkma 3 saat çok huzur veren bi oyun ya.AMD mobil işlemci anlamında son modellerinde özellikle Intel'den daha iyi soğutma performansı. 5070 alman daha mantıklı olur zaten 5060'da alsam 5070'de alsan 8 GB bellekler gelecek. Oyun oynamadan MacBook mükemmel olurdu ama işte insan oyundan vazgeçemiyor![]()
Hocam model artıkça fiyat olması gerekenden fazla artıyor örneğin 5050den 5060a 10bin ise 5060tan 5070e 20bindir. Satış ve pazarlama vs vs. Ama değer.Kesinlikle katılıyorum.
5060 ile -5070 arasındaki 9k lık fark değer mi sence?
Kesinlikle katılıyorum.
5060 ile -5070 arasındaki 9Klık fark değer mi sence?
Şimdi de aynı fiyataGenel bir toparlayayım ben de, R9T 5070 en iyi seçeneğiniz. CUDA çekirdeği olsun işlemci çekirdekleri olsun işinizi hayli hayli görecektir. Lenovo, HP, Monster, Excalibur, Erazer gibi markalardan şimdilik uzak durun.
Şimdi de aynı fiyata.
Bu bilgisayar aklımı çeldi.
Veya 10k daha koyup bunu almak daha mı mantıklı olur?