70.000 TL'ye mühendislik ve oyun için gaming laptop önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mrshuf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 537
  • Etiketler Etiketler
    laptop
Bütçe
70.000 TL
Ararsan evet canlı desteği biraz küçük akıllı.
Hocam peki gamegaraj 5070 8gb VRAM düşük geldi 5060 almak daha mı mantıklı? Ve işlemci olarak Intel fazla ısınıyor yorumları gördüm AMD mi tercih etmeliyim?

Hocam peki GameGaraj 5070 8 GB VRAM düşük geldi 5060 almak daha mı mantıklı? Ve işlemci olarak Intel fazla ısınıyor yorumları gördüm AMD mi tercih etmeliyim?

AMD mobil işlemci anlamında son modellerinde özellikle Intel'den daha iyi soğutma performansı. 5070 alman daha mantıklı olur zaten 5060'da alsam 5070'de alsan 8 GB bellekler gelecek. Oyun oynamadan MacBook mükemmel olurdu ama işte insan oyundan vazgeçemiyor

Kesinlikle katılıyorum.
5060 ile -5070 arasındaki 9k lık fark değer mi sence?

Aynen öyle ben cyberpunk ultra rt hasta kalmıştım. Overdirive grafikler ile denemek isterdim. Yada rdr 2 abi çayını kahveni alıp otur kalkma 3 saat çok huzur veren bi oyun ya.

Hocam model artıkça fiyat olması gerekenden fazla artıyor örneğin 5050den 5060a 10bin ise 5060tan 5070e 20bindir. Satış ve pazarlama vs vs. Ama değer.

GameGaraj laptopların hemen hemen her serisi alınır. Bu adamların yaptığı laptop gerçekten çok güzel olmuş. Laptop sevmediğim halde beni bile sevdiren model oldu. R9T serisi de bütçe çıkarsa iyidir. Victus 15, Victus 16 ve Lenovo LOQ serilerinde çıkabilen sorunlar sonrası adamların yaptığı ve sıkıntısız olan tek marka olabilir.

Genel bir toparlayayım ben de, R9T 5070 en iyi seçeneğiniz. CUDA çekirdeği olsun işlemci çekirdekleri olsun işinizi hayli hayli görecektir. Lenovo, HP, Monster, Excalibur, Erazer gibi markalardan şimdilik uzak durun.

Genel bir toparlayayım ben de, R9T 5070 en iyi seçeneğiniz. CUDA çekirdeği olsun işlemci çekirdekleri olsun işinizi hayli hayli görecektir. Lenovo, HP, Monster, Excalibur, Erazer gibi markalardan şimdilik uzak durun.
Şimdi de aynı fiyata
Bu bilgisayar aklımı çeldi.

Veya 10k daha koyup bunu almak daha mı mantıklı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…