Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 70.000 TL
Bandırmalı1965
Uzman
Maksimum 70.000 TL'ye ROG laptop arıyorum. Lütfen ROG dışında bir şey önermeyin.
Neden ROG hocam?
Gereksiz niye ROG vergisi ödeyesiniz?
b3nt
Başarılı
Neden ROG hocam?
Gereksiz niye ROG vergisi ödeyesiniz?
Annemle babam Tayvan'lı ailecek ASUS fanboyuyuz. Çok sorgulamadan veya eleştirmeden önerseniz keşke.
Bandırmalı1965
Uzman
Annemle babam Tayvan'lı ailecek ASUS fanboyuyuz. Çok sorgulamadan veya eleştirmeden önerseniz keşke.
TUF? Olmaz mı?
Hem niye asabisiniz hocam?
- Makaleler
- 1
ROG yerine TUF daha iyi olur.
b3nt
Başarılı
Asabi falan değilim bir şey sordum sadece 50 tane beğenmedim emojisi atılıyor. ROG seviyorum ve almak istiyorum sadece.
ROG daha kaliteli değil mi niye TUF olsun.
- Makaleler
- 1
Stutter ve Ghosting sorunları var ROG'larda. TUF almak daha mantıklı ROG modeller para israfı.
Şuan indirimde.
Bandırmalı1965
Uzman
Asabi falan değilim bir şey sordum sadece 50 tane beğenmedim emojisi atılıyor. ROG seviyorum ve almak istiyorum sadece.
ROG daha kaliteli değil mi niye TUF olsun.
İllaki ROG diyorsanız.
- Makaleler
- 1
ASUS F15/A15/ROG STRIX dışında alınabilecek bir marka zaten. İyi modelleri var kasası ve soğutmasıda gayet kaliteli (F16/A16 mishal)
b3nt
Başarılı
ASUS F15/A15/ROG STRIX dışında alınabilecek bir marka zaten. İyi modelleri var kasası ve soğutmasıda gayet kaliteli (F16/A16 mishal)
Teşekkür ederim her şey için. ROG ASUS'un en üst düzey serisi diye biliyorum ben ondan hem görüntüsü olsun her şeyiyle diğer markalardan çok daha güzel geliyor ondan ROG istiyordum bir de monitörlerim falan çoğu ekipmanım ROG. tekrardan teşekkürler.