Ana amacım oyun oynamak. TV'ye bağlayıp genelde oyun oynamayı planlıyorum. 70.000 TL civarlarında bütçe. Forza tarzı oyunlar oynayacağım genelde. Bir de üniversitede kullanacağım şarjının da iyi gitmesi önemli günlük kullanımda. Game Garaj tarzı fason markalar istemiyorum.
Selam, ana amacı oyun oynamak. TV'ye bağlayıp genelde oyun oynamayı planlıyorum. 70 bin TL civarlarında bütçe. Forza tarzı oyunlar oynayacağım genelde. Bir de üniversitede kullanacağım şarjının da iyi gitmesi önemli günlük kullanımda. Game Garaj tarzı fason markalar istemiyorum.
Katana'ların içinde isterse 5080 olsun, iyi bir soğutma olmadıktan sonra tam performansı alamazsınız zaten. Katana serisinin ekran/panel, malzeme kalitesi, soğutma performansı kötü. Bu yüzden alınmamalı. Aynı fiyat bandında daha makul rakipleri var.
Katana'ların içinde isterse 5080 olsun, iyi bir soğutma olmadıktan sonra tam performansı alamazsınız zaten. Katana serisinin ekran/panel, malzeme kalitesi, soğutma performansı kötü. Bu yüzden alınmamalı. Aynı fiyat bandında daha makul rakipleri var.
SSD 1 TB olması zorunlu gibi çünkü garanti olayı falan filan bozuluyor. Bir de indireceğim oyunlarla falan rahat 500 GB'ı buluyor. O kadar para verdikten sonra kafam rahat kullanmak istiyorum.