Bütçe
70.000 TL
Yer
Aydın
Selam.

Ana amacım oyun oynamak. TV'ye bağlayıp genelde oyun oynamayı planlıyorum. 70.000 TL civarlarında bütçe. Forza tarzı oyunlar oynayacağım genelde. Bir de üniversitede kullanacağım şarjının da iyi gitmesi önemli günlük kullanımda. Game Garaj tarzı fason markalar istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sınanıyor muyum anlamadım ki Allahım.

Hocam aslında onlar da iyi ama aynı fiyata 4050 falan oluyor ekran kartları.
Katana'ların içinde isterse 5080 olsun, iyi bir soğutma olmadıktan sonra tam performansı alamazsınız zaten. Katana serisinin ekran/panel, malzeme kalitesi, soğutma performansı kötü. Bu yüzden alınmamalı. Aynı fiyat bandında daha makul rakipleri var.

Katana'ların içinde isterse 5080 olsun, iyi bir soğutma olmadıktan sonra tam performansı alamazsınız zaten. Katana serisinin ekran/panel, malzeme kalitesi, soğutma performansı kötü. Bu yüzden alınmamalı. Aynı fiyat bandında daha makul rakipleri var.

Hocam bu model nasıldır? Diğerine SSD yükseltmesi yapınca 70.000 TL'yi aşacak zaten. Ekran kartı 5070 oluyor bir de.

4-5.000 TL'lik fark ile 5070'e değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bu model nasıldır? Öbürüne SSD yükseltmesi yapınca 70kyı aşacak zaten. Ekran kartı 5070 oluyor bir de.

4-5klık fark 5070e değer mi?
Gigabyte A16 alınmamalı. Yine kötü malzeme kalitesi ve kötü soğutma performansı. Bir de bir sorun olduğunda kiminle muhatap olacağınız belli değil.

SSD'nin çok acelesi var mı? İlk etapta 512 yeter diye düşünüyorum. Sonradan da yükseltme yapılabilir. ASUS TUF A16 en güçlü aday bu bütçelerde.

İstemezseniz alternatif 2 model bırakayım:

Gigabyte A16 alınmamalı. Yine kötü malzeme kalitesi ve kötü soğutma performansı. Bir de bir sorun olduğunda kiminle muhatap olacağınız belli değil.

SSD'nin çok acelesi var mı? İlk etapta 512 yeter diye düşünüyorum. Sonradan da yükseltme yapılabilir. ASUS TUF A16 en güçlü aday bu bütçelerde.

İstemezseniz alternatif 2 model bırakayım:

SSD 1 TB olması zorunlu gibi çünkü garanti olayı falan filan bozuluyor. Bir de indireceğim oyunlarla falan rahat 500 GB'ı buluyor. O kadar para verdikten sonra kafam rahat kullanmak istiyorum.