Selam, ana amacı oyun oynamak. TV'ye bağlayıp genelde oyun oynamayı planlıyorum. 70 bin TL civarlarında bütçe. Forza tarzı oyunlar oynayacağım genelde. Bir de üniversitede kullanacağım şarjının da iyi gitmesi önemli günlük kullanımda. Game Garaj tarzı fason markalar istemiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 70.000 TL
İsteklerinizi karşılıyor:Selam, ana amacı oyun oynamak. TV'ye bağlayıp genelde oyun oynamayı planlıyorum. 70 bin TL civarlarında bütçe. Forza tarzı oyunlar oynayacağım genelde. Bir de üniversitede kullanacağım şarjının da iyi gitmesi önemli günlük kullanımda. Game Garaj tarzı fason markalar istemiyorum.
Hocam cihaz güzelmiş ama bu fiyatlara bile 512 GB SSD...
Maalesef. SSD 1 olan kombinasyon bulması zor. Bulursak da fiyat absürt yükseliyor. Sonradan upgrade yaparsınız, slot müsait.Hocam cihaz güzelmiş ama bu fiyatlara bile 512 GB SSD...
Gaming Laptop Modelleri ve Fiyatları
Gaming laptop modelleri ve fiyatlarını keşfedin! Yüksek performans, güçlü grafikler ve taşınabilirlik ile en iyi oyun deneyimi sizi bekliyor.
sağol baya yardimci oldun ya![]()
Gaming Laptop Modelleri ve Fiyatları
Gaming laptop modelleri ve fiyatlarını keşfedin! Yüksek performans, güçlü grafikler ve taşınabilirlik ile en iyi oyun deneyimi sizi bekliyor.www.gaming.gen.tr
Allaha sükür elim kolum var açıp bende bakmasını biliyom fiyat aralığı girip