Bütçe
700.000 - 800.000 TL

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Eski model arabaları severim. Yeni olacaksa içinde güzel bir ekranı olan ve konforlu olan arabaları severim, Mini Cooper Countryman modeli gibi. Spor görünümlü arabaları sevmiyorum dış görünüş olarak. Daha çok hafif durmasını seviyorum. Daha 1-2 sene var ancak şimdiden göz gezdirip karar kılmak istiyorum ne alacağıma. Kıbrıs'ta yaşıyorum, vergi yok denecek kadar az bu arada.

@Eagles

Elektrikli arabaları severim bu arada, mümkünse otomatik kullanmayı tercih ediyorum.

Genelde bu siteden bakıyorum fiyatlara, 2. el sıfır arabalar burada gözüküyor.

Son düzenleme:

Arabaların hepsinin dayanıklılık ve uzun ömürlülük konusunda çok iyi olduğuna eminim. Ancak arabaların görünüşü gerçekten hitap etmiyor bana.

Axelanın dış görüşünü güzel ancak içini beğenmedim, Suzuki Swift içinde tam tersi gibi :D

2024 model countryman modeli yok zaten sanırım şu an, 2023 var oda bütçeyi aşıyor dediğiniz gibi. 2. el değil bir de sanırım 0.

1974 model mini cooper alsam ne olabilir ki 5000 sterline :D

Son düzenleme:
Arabaların hepsinin dayanıklılık ve uzun ömürlülük konusunda çok iyi olduğuna eminim. Ancak arabaların görünüşü gerçekten hitap etmiyor bana.

Axelanın dış görüşünü güzel ancak içini beğenmedim, Suzuki Swift içinde tam tersi gibi :D

2024 model countryman modeli yok zaten sanırım şu an, 2023 var oda bütçeyi aşıyor dediğiniz gibi. 2. el değil bir de sanırım 0.

1974 model mini cooper alsam ne olabilir ki 5000 sterline :D

Şimdi dediğin bütçelerde BMW modelleri bile var. Ama km uçmuş. Şöyle resimlere bakınca bile, feleğin çemberinden geçmişler gibi bir çoğu. Mercedes var 2012-2013 model. Ama alınmaz, dert açar başına. Masraflı araba.

Lakin ilk araban, o yüzden ne kadar modelli alırsan o kadar iyi senin için.

Arabanın dış görünüşüne değil şanzıman, motor, yürüyenlerine bakman lazım. Dış görünüş aldatır, geçici bir sevdadır. :)

Son düzenleme:
Şimdi dediğin bütçelerde BMW modelleri bile var. Ama km uçmuş. Şöyle resimlere bakınca bile, feleğinden çemberinden geçmişler gibi birçoğu. Mercedes var 2012-2013 model. Ama alınmaz, dert açar başına. Masraflı araba.

Lakin ilk araban, o yüzden ne kadar modelli alırsan o kadar iyi senin için.

Arabanın dış görünüşüne değil şanzıman, motor, yürüyenlerine bakman lazım. Dış görünüş aldatır, geçici bir sevdadır. :)

İyi dediniz onu... Çok da bir seçenek yok o zaman bakınca, Mazda 3 baktım ama kilometre fazla yüksek.

Bu bütçede düzgün hibrit araba bulmak mümkün olur mu?

Countryman almasam 2007 2010 model cooperlardan birini alsam sıkıntı çıkarır mı sizce?

İyi dediniz onu... Çok da bir seçenek yok o zaman bakınca, Mazda 3 baktım ama kilometre fazla yüksek.

Bu bütçede düzgün hibrit araba bulmak mümkün olur mu?

Countryman almasam 2007 2010 model cooperlardan birini alsam sıkıntı çıkarır mı sizce?

Çok tavsiye etmem o yaşlarda Mini modellerini. Altyapı BMW olduğu için, parçası pahalı. Yaris Hibrit olabilir. Özellikle mavi renk olanı, tam genç işi aslında.

Çok tavsiye etmem o yaşlarda mini modellerini. Altyapı BMW olduğu için, parçası pahalı. Yaris hibrit olabilir. Özellikle mavi renk olanı, tam genç işi aslında.

Hoşuma gitti yarisin iç dizaynı şu an bayağı, hibrit Kıbrıs'ta daha mantıklı geliyor bana açıkçası.

Çok tavsiye etmem o yaşlarda mini modellerini. Altyapı BMW olduğu için, parçası pahalı. Yaris hibrit olabilir. Özellikle mavi renk olanı, tam genç işi aslında.

Teşekkür ederim öneriler için, aklıma şu an yaris yattı genel olarak. Tabii ileride göreceğiz her şey değişebilir.