Eski model arabaları severim. Yeni olacaksa içinde güzel bir ekranı olan ve konforlu olan arabaları severim, Mini Cooper Countryman modeli gibi. Spor görünümlü arabaları sevmiyorum dış görünüş olarak. Daha çok hafif durmasını seviyorum. Daha 1-2 sene var ancak şimdiden göz gezdirip karar kılmak istiyorum ne alacağıma. Kıbrıs'ta yaşıyorum, vergi yok denecek kadar az bu arada.
Şimdi dediğin bütçelerde BMW modelleri bile var. Ama km uçmuş. Şöyle resimlere bakınca bile, feleğin çemberinden geçmişler gibi bir çoğu. Mercedes var 2012-2013 model. Ama alınmaz, dert açar başına. Masraflı araba.
Lakin ilk araban, o yüzden ne kadar modelli alırsan o kadar iyi senin için.
Arabanın dış görünüşüne değil şanzıman, motor, yürüyenlerine bakman lazım. Dış görünüş aldatır, geçici bir sevdadır.
Şimdi dediğin bütçelerde BMW modelleri bile var. Ama km uçmuş. Şöyle resimlere bakınca bile, feleğinden çemberinden geçmişler gibi birçoğu. Mercedes var 2012-2013 model. Ama alınmaz, dert açar başına. Masraflı araba.
Lakin ilk araban, o yüzden ne kadar modelli alırsan o kadar iyi senin için.
Arabanın dış görünüşüne değil şanzıman, motor, yürüyenlerine bakman lazım. Dış görünüş aldatır, geçici bir sevdadır.
Çok tavsiye etmem o yaşlarda Mini modellerini. Altyapı BMW olduğu için, parçası pahalı. Yaris Hibrit olabilir. Özellikle mavi renk olanı, tam genç işi aslında.
Çok tavsiye etmem o yaşlarda mini modellerini. Altyapı BMW olduğu için, parçası pahalı. Yaris hibrit olabilir. Özellikle mavi renk olanı, tam genç işi aslında.
Çok tavsiye etmem o yaşlarda mini modellerini. Altyapı BMW olduğu için, parçası pahalı. Yaris hibrit olabilir. Özellikle mavi renk olanı, tam genç işi aslında.