Bütçe
700.000 TL
Mavi renk 2021 model olan araç yılda ortalama 50.000 km yapmış. Filo, kiralık, şirket çıkması, koşturmaca aracı olma ihtimali yüksek. Hem km yüksek hem de 2 parça boya var. Fiyatının uygun olması çok normal.

900 küsur olanda değişen ve boyalar var. Onun km daha makul, lakin onda da 3 parça işlem var.

Eski kasa Stepway değişen-boya-tramer yok. Ve sene de ortalama 14 bin km civarında yapmış, km durumu daha iyi diğerlerine göre. Tabi 12 yaşında araç öyle bir eksisi var onunda.

Eski kasa Sandero modelleri çok tutuluyor, fiyatının yüksek olma sebeplerinden bir tanesi o. Yeni kasa Sandero pek tutulmuyor. Eski kasa kadar tutulmuyor demek istediğim. Yine satıyor tabii, satış rakamları fena değil diyebilirim.

Ek olarak bir tanesi Sandero Stepway diğer model düz Sandero. Aralarında fark var, uçurum kadar fark yok tabi. Beklentini çok yüksek seviyelerde tutmadığın sürece iyi araçlardır.

Son düzenleme:
Mavi renk 2021 model olan araç yılda ortalama 50.000 km yapmış. Filo, kiralık, şirket çıkması, koşturmaca aracı olma ihtimali yüksek. Hem km yüksek hem de 2 parça boya var. Fiyatının uygun olması çok normal.

900 küsur olanda değişen ve boyalar var. Onun km daha makul, lakin onda da 3 parça işlem var.

Eski kasa Stepway değişen-boya-tramer yok. Ve sene de ortalama 14 bin km civarında yapmış, km durumu daha iyi diğerlerine göre. Tabi 12 yaşında araç öyle bir eksisi var onunda.

Eski kasa Sandero modelleri çok tutuluyor, fiyatının yüksek olma sebeplerinden bir tanesi o. Yeni kasa Sandero pek tutulmuyor. Eski kasa kadar tutulmuyor demek istediğim. Yine satıyor tabii, satış rakamları fena değil diyebilirim.

Ek olarak bir tanesi Sandero Stepway diğer model düz Sandero. Aralarında fark var, uçurum kadar fark yok tabi. Beklentini çok yüksek seviyelerde tutmadığın sürece iyi araçlardır.
Çok teşekkür ederim. Peki siz nasıl bir şey tavsiye edersiniz. Sandero mantıklı olur mu ? Olursa hangi modeli olur. Yoksa Clio mu tercih etmeliyim bu fiyatlara.

Çok teşekkür ederim. Peki siz nasıl bir şey tavsiye edersiniz. Sandero mantıklı olur mu? Olursa hangi modeli olur. Yoksa Clio mu tercih etmeliyim bu fiyatlara.

İkisi de tercih edilir ama Clio daha iyi araçtır gün sonunda. Çeyrek altın gibidir, üzmez kullanıcısını.

Bu arada Sandero modelleri de olur. CVT şanzıman var baktıklarınızda, baş ağrıtmaz.

Linkte olan Clio modeline bütçe yükseltirseniz, oda CVT şanzımandır. Keza bu araçta üzmez. Linki örnek attım bu arada.

Özellikle altını çiziyorum bu linkte vermiş olduğum Clio bakarsanız, muhakkak şanzıman işini netleştirin. EDC şanzıman çünkü, kuru çift kavrama üstelik.

İkisi de tercih edilir ama Clio daha iyi araçtır gün sonunda. Çeyrek altın gibidir, üzmez kullanıcısını.

Bu arada Sandero modelleri de olur. CVT şanzıman var baktıklarınızda, baş ağrıtmaz.

Linkte olan Clio modeline bütçe yükseltirseniz, oda CVT şanzımandır. Keza bu araçta üzmez. Linki örnek attım bu arada.

Özellikle altını çiziyorum bu linkte vermiş olduğum Clio bakarsanız, muhakkak şanzıman işini netleştirin. EDC şanzıman çünkü, kuru çift kavrama üstelik.

CVT şansıman daha az sorunlu diyorsunuz yani. Zaten arada neredeyse 200K fiyat farkı var.

CVT şansıman daha az sorunlu diyorsunuz yani. Zaten arada neredeyse 200k fiyat farkı var.

Evet onda dikkat etmeniz gereken tek şey aşırı sert ve ani kalkışlar. Onu yapmayın, kolay kolay bir sorun yaşamazsınız. Fiyat farkının sebebi Clio olması aslında. Sandeo modelini o yüzden alabilrsiniz. Marka algısı da var çünkü Türkiye'de. Tabi biraz daha iyi araba, onunda etkisi var.

Evet onda dikkat etmeniz gereken tek şey aşırı sert ve ani kalkışlar. Onu yapmayın, kolay kolay bir sorun yaşamazsınız. Fiyat farkının sebebi Clio olması aslında. Sandeo modelini o yüzden alabilrsiniz. Marka algısı da var çünkü Türkiye'de. Tabii biraz daha iyi araba, onunda etkisi var.

Çok teşekkür ederim. Bana kalırsa Clio alıp geçerim ama bizimkiler Sandero'ya daha bir sıcak bakıyor. Yorumların için çok teşekkür ediyorum.

Konuyu Güncelliyorum arkadaşlar. Bazı konularda fikir değişikliğine gitmemiz gerekti. İlk arabamız olacak bu yüzden bütçemizi sonuna kadar zorlayacak bir şey almak istemiyoruz. Önümüzdeki yıl mart-Nisan ayında 400-500 Civarına en uygun ne bulunabiliyorsa başlangıç için onu alacağız. (Şu an aklımızda Renault Symbol var.) Bir süre para biriktirene kadar bizi idare edecek. Hem de ben acemiliği atacağım. Daha sonrasında çok daha iyi bir arabaya geçeceğiz. Bu dediğim fiyat bandında tekrar öneri almak için yeni bir konu açacağım bu konunun altına yazmak doğru olmaz.

Son düzenleme: