Bütçe
700-1100
Makaleler
6
Yer
Leningrad
Merhaba bilgisayar başında kullanmak için mikrofon arıyorum. Geçenlerde SteelSeries Arctis 5 kulaklığımın kablosu arızalanmıştı bende ek bir kablo satın aldım fakat o da 1 ay olmadan yine bozuldu. Bu yüzden harici bir mikrofon almaya karar verdim. Önerilerinize açığım.

Mesleğim gereği kurgu videolarında veya radyo programı yazıp seslendirdiğim için kalitesi biraz önemli dışarıdan pek ses almaması gerekiyor, gerçi onu SS Engine uygulamasından sonar ile de ayarlayabilirim sanırım. Onun dışında Discord sohbetinde konuşmak için ve oyun oynarkende kullanacağım.

Merhaba bilgisayar başında kullanmak için mikrofon arıyorum. Geçenlerde SteelSeries Arctis 5 kulaklığımın kablosu arızalanmıştı bende ek bir kablo satın aldım fakat o da 1 ay olmadan yine bozuldu. Bu yüzden harici bir mikrofon almaya karar verdim. Önerilerinize açığım.

Mesleğim gereği kurgu videolarında veya radyo programı yazıp seslendirdiğim için kalitesi biraz önemli dışarıdan pek ses almaması gerekiyor, gerçi onu SS Engine uygulamasından sonar ile de ayarlayabilirim sanırım. Onun dışında Discord sohbetinde konuşmak için ve oyun oynarkende kullanacağım.
İhtiyaçlarınıza uygun harici mikrofon önerileri aşağıda verilmiştir. Her biri 700-1100 TL aralığında olup, ses kalitesi ve dışarıdan ses alma konusunu göz önünde bulundurmuştur:

1. USB Mikrofon: Audio-Technica AT2020 USB
- Hem stüdyo sesi kalitesi sunar hem de USB aracılığıyla kolay bağlantı sağlar.
- Kardioid polar deseni sayesinde dışarıdan gelen sesleri minimuma indirir.

2. Dışarıdan Ses Alma için: HyperX QuadCast S
- Oyun ve yayın için popüler bir seçenektir. RGB aydınlatma özelliği de bulunur.
- Dört farklı polar desen seçeneği ile ihtiyacınıza göre ayarlama yapabilirsiniz.

3. Dinamik Mikrofon: Shure MV7
- Radyo ve podcast kullanımı için ideal bir mikrofon; Bluetooth ve USB bağlantıları ile gelir.
- Dış sesleri engelleyen dinamik bir yapıdadır.

4. Kondensatör Mikrofon: Rode NT-USB Mini
- Kompakt yapısıyla masa üstüne rahatça yerleştirilebilir.
- Dış sesleri azaltan tasarımı ile kaliteyi artırır.

5. XLR Bağlantılı: Behringer XM8500
- XLR çıkışı ile profesyonel bir çözüm sunar, ses kalitesi yüksektir.
- Harici bir ses kartı veya mikser ile birlikte kullanılması gerekebilir.

Herhangi bir model hakkında daha fazla bilgi veya yardım isterseniz, lütfen belirtin.