Yazdığınız bütçeye uygun internetten almanızı önermiyorum maalesef. Yaşadığınız şehrin vintage mağazalarını gezerseniz gerek fiyat ve kalite açısından gerek seçeneklerin fazlalığı ile daha mutlu bir alışveriş yapacağınızı düşünüyorum. Belki 1 değil 2 tanede alabilirsiniz. :)

Arkadaşımın geçen vintage mağazasından 400 TL'ye aldığı ceket en iyi markalara taş çıkarır. Gerçekten güzel ürünler var, tabii İnstagram üzerinden de bir sürü vintage butiği bulabilirsiniz ama vintage kullanılmış ürünler olduğu için bazıları defolu olabiliyor, gidip görüp deneyerek almanızı tavsiye ederim.

Yeraltı ve Kapalı çarşısına bakmanı öneririm. (Biraz Cumhuriyet Meydanı- Düvenönü çevresinde gezerseniz bulma imkanınız olabilir)

Vintage mağazalarda çok güzel deri ceketler oluyor. Onlara göz atabilirsiniz. Yaşadığım şehirde bir tane bile olsa tüm giyim alışverişimi oradan yapardım.

LCW29 kodu ile 900'e düşüyor.

Vintage mağaza ne oluyor tam olarak?
Kullanılmış, genelde retro tarzı 2. el ürünlerin olduğu, son yıllarda ülkemizde artan fiyatlardan dolayı ve seçenek bolluğu ile popülaritesi ve açılan dükkanları günden güne artan; kadın, erkek çocuk demeden 7'den 70'e herkese hitap eden, kimi zaman nadir olan ürünleri bulabileceğiniz mağaza, dükkan.