Disariya ses gitmesin ve ses gelmesinden kastiniz ne bilmiyorum ancak 700 lira butcede ANC performansi beklemiyorsunuzdur umarim. Yukaridaki ürün fiyatina gore iyidir.

Bu maalesef 100 lirayla olmuyor. Uzerine yuzlerce lira katmak gerek.

Tamam hocam ANC için bütçeyi ne kadar artırmam lazım.

Veya ANC almaya gerek var mı?

Oyun kulakliklarinda ANC'li model bulmak zor. Gurultu engellemeli olanlar da kolayca ulasilabilecek modeller degiller.

Ses izolasyonu icin butce dahilinde en iyi model QCY H3 ama o da oyun kulakligi degil. Beklentilerinizi dusurmeniz gerek. İlla ki ses izolasyonunda zayifliklar olacak.

Oyun kulakliklarinda ANC'li model bulmak zor. Olanlar da kolayca ulasilabilecek modeller degiller.

Ses izolasyonu icin bütçe dahilinde en iyi model QCY h3 ama o da oyun kulakligi degil. Beklentilerinizi dusurmeniz gerek. İllaki ses izolasyonunda zayifliklar olacak.

Hocam sesi tamamen içeride tutsun demiyorum oyunu zevkle oynayabileceğim bir kulaklık lazım.

"Disariya ses gitmesin veya disaridan ses gelmesin" diyen birisi benim icin en azindan iyi bir ses izolasyonu bekliyordur. Sesi iceride tutsun demiyorum diyorsaniz yukaridakini demek yerine ses izolasyonu fena olmayan bir sey bakiyorum diyebilirdiniz.

Her neyse, hala H2002P oneriyorum.

"Disariya ses gitmesin veya disaridan ses gelmesin" diyen birisi benim icin en azindan iyi bir ses izolasyonu bekliyordur. Sesi iceride tutsun demiyorum diyorsaniz yukaridakini demek yerine ses izolasyonu fena olmayan bir şey bakiyorum diyebilirdiniz.

Her neyse, hala H2002p oneriyorum.

Hocam pek kendimi anlatabilen bir insan değilim😅. Dediğiniz gibi ses izolasyonu fena olmayan bir model arıyorum.
Aslında H2002P'ye bakıyordum 750 lira falandı ama stok tükendiği için sordum neyse bu hafta tükenmezse alacağım sağ olun.