Bütçe
700-800 TL
Ucuz ve kalite uygun bir kelime değil.

Bu fiyatlara Redragon klavyeleri çok kullanıldığından atacaktım. Ama genel bir zam yemiş gibi duruyor. Diğerlerinden artısı switchleri değiştirilebilir olmalarıydı. Yukarıdaki ürünlerde switch değiştirme yok. Kısaca switch bozuksa veya bozulursa ortada kalıyorsun. Yani biraz daha bütçe artırıp switch değişen bir ürün almanız daha mantıklı olacaktır. Switchleri 10'lu paketler halinde satan siteler var. Ortalama 100-250 ₺ civarına satıyorlar.

Kısaca bütçe yükseltin ve aşağıdaki ürünlerden birini alın.

Aşağıdaki ürün değiştirilebilir değil. Ama numpad içeren bir şey arıyorsan bu fiyatlara alınabilecek tek ürün gibi duruyor.

T60 modeli yada Lenovo modelini alacağım sizce hangisi?

Ucuz ve kalite uygun bir kelime değil.

Bu fiyatlara Redragon klavyeleri çok kullanıldığından atacaktım. Ama genel bir zam yemiş gibi duruyor. Diğerlerinden artısı switchleri değiştirilebilir olmalarıydı. Yukarıdaki ürünlerde switch değiştirme yok. Kısaca switch bozuksa veya bozulursa ortada kalıyorsun. Yani biraz daha bütçe artırıp switch değişen bir ürün almanız daha mantıklı olacaktır. Switchleri 10'lu paketler halinde satan siteler var. Ortalama 100-250 ₺ civarına satıyorlar.

Kısaca bütçe yükseltin ve aşağıdaki ürünlerden birini alın.

Aşağıdaki ürün değiştirilebilir değil. Ama numpad içeren bir şey arıyorsan bu fiyatlara alınabilecek tek ürün gibi duruyor.
Aman aman bir klavyeye gerek yok zaten hiç kullanmadım ucuz bir şey alayım diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
T60 modeli yada Lenovo modelini alacağım sizce hangisi?

Aman aman bir klavyeye gerek yok zaten hiç kullanmadım ucuz bir şey alayım diyorum.
Sarftech yerine Lecoo daha mantıklı. Açıkcası ikisi de fason üretim. Lecoo yanlışım yoksa Lenovo'nun yerelde satış yaptığı marka. En azından kronik sorunlu ürün satmadığını umuyorum.
Biraz daha bütçe artar diyorsan ve anladığım kadarıyla %65 senin için sorun değilse Ajazz alman daha iyi olacaktır.

Sonradan mesaj düzenledim Ajazz TKL versiyonu da var.

Biri TKL. Diğeri %60 boyutunda. Onun haricinde pek fark yok. Araba yarışı vs. oyunları oynanacaksa eğer Lecoo derim. Sırf FPS tarzı vs. oyunları oynanacaksa eğer Sarftech T60 düşünebilir.
T60 da sorun var mış galiba 1000 TL'ye cikabilirim 1000 TL'ye önereceğiniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör: