Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 700-800 TL
Bu bütçe bandında mekanik klavye bulmak zor.700-800 TL arasında ucuz ve kaliteli mekanik klavye var mı?
Yine de az biraz bütçe artarsa eğer aşağıdaki arkadaş alınabilir.
2000TL altına alacağınız bütün "MEKANİK" klavyeler aynı berbat kalitede olacaktır. Kıyafet seçer gibi alabilirsiniz.
Ucuz ve kalite uygun bir kelime değil.
www.akakce.com
Bu fiyatlara Redragon klavyeleri çok kullanıldığından atacaktım. Ama genel bir zam yemiş gibi duruyor. Diğerlerinden artısı switchleri değiştirilebilir olmalarıydı. Yukarıdaki ürünlerde switch değiştirme yok. Kısaca switch bozuksa veya bozulursa ortada kalıyorsun. Yani biraz daha bütçe artırıp switch değişen bir ürün almanız daha mantıklı olacaktır. Switchleri 10'lu paketler halinde satan siteler var. Ortalama 100-250 ₺ civarına satıyorlar.
Kısaca bütçe yükseltin ve aşağıdaki ürünlerden birini alın.
www.akakce.com
Aşağıdaki ürün değiştirilebilir değil. Ama numpad içeren bir şey arıyorsan bu fiyatlara alınabilecek tek ürün gibi duruyor.
Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 795,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu fiyatlara Redragon klavyeleri çok kullanıldığından atacaktım. Ama genel bir zam yemiş gibi duruyor. Diğerlerinden artısı switchleri değiştirilebilir olmalarıydı. Yukarıdaki ürünlerde switch değiştirme yok. Kısaca switch bozuksa veya bozulursa ortada kalıyorsun. Yani biraz daha bütçe artırıp switch değişen bir ürün almanız daha mantıklı olacaktır. Switchleri 10'lu paketler halinde satan siteler var. Ortalama 100-250 ₺ civarına satıyorlar.
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Aşağıdaki ürün değiştirilebilir değil. Ama numpad içeren bir şey arıyorsan bu fiyatlara alınabilecek tek ürün gibi duruyor.
EyDo
Becerikli
T60 modeli yada Lenovo modelini alacağım sizce hangisi?
Aman aman bir klavyeye gerek yok zaten hiç kullanmadım ucuz bir şey alayım diyorum.Ucuz ve kalite uygun bir kelime değil.
![]()
Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 795,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Son düzenleyen: Moderatör:
Sarftech yerine Lecoo daha mantıklı. Açıkcası ikisi de fason üretim. Lecoo yanlışım yoksa Lenovo'nun yerelde satış yaptığı marka. En azından kronik sorunlu ürün satmadığını umuyorum.T60 modeli yada Lenovo modelini alacağım sizce hangisi?
Aman aman bir klavyeye gerek yok zaten hiç kullanmadım ucuz bir şey alayım diyorum.
Biraz daha bütçe artar diyorsan ve anladığım kadarıyla %65 senin için sorun değilse Ajazz alman daha iyi olacaktır.
Sonradan mesaj düzenledim Ajazz TKL versiyonu da var.
Oyun için Lecoo daha makul bi' seçenek olacaktır. Lenovo'nun fason ürettirdiği bi' markadır kendisi.T60 modeli yada Lenovo modelini alacağım sizce hangisi
EyDo
Becerikli
Arasında aman aman bir fark var mı? T60 daha hoşuma gitti.Oyun için Lecoo daha makul bi' seçenek olacaktır. Lenovo'nun fason ürettirdiği bi' markadır kendisi.
Biri TKL. Diğeri %60 boyutunda. Onun haricinde pek fark yok. Araba yarışı vs. oyunları oynanacaksa eğer Lecoo derim. Sırf FPS tarzı vs. oyunları oynanacaksa eğer Sarftech T60 modeli düşünebilir.Arasında aman aman bir fark var mı? T60 daha hoşuma gitti.
EyDo
Becerikli
T60 da sorun var mış galiba 1000 TL'ye cikabilirim 1000 TL'ye önereceğiniz var mıdır?Biri TKL. Diğeri %60 boyutunda. Onun haricinde pek fark yok. Araba yarışı vs. oyunları oynanacaksa eğer Lecoo derim. Sırf FPS tarzı vs. oyunları oynanacaksa eğer Sarftech T60 düşünebilir.