Akbank'ta chip param var mış 500 lira, değerlendirmek istiyorum. Aklıma kulaklık almaktan başka bir şey gelmedi. Bu fiyatlara alabileceğim en iyi kulaklık nedir acaba?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 700 TL
- Makaleler
- 23
Kablolu ve 3.5 mm olması sorun değilse budur.
Mikrofonu var mı? Type-C dönüştürücü ile kullanmaya çalışsam sorun olur mu?Kablolu ve 3.5 mm olması sorun değilse budur.
- Makaleler
- 23
Mikrofonu yok galiba. Belirtmemisler. Butce 700 TL yani bunu da alabilirsin, daha iyi. Basshead bir IEM. KZ Dawn ismi. Bu modeli sonradan atma sebebim Amazon'da fiyati 999 TL'ydi. Biraz arastirdim ve daha ucuza buldum. Bu butcenin net en iyisi. Mikrofonu var. Ayrica donusturucu hicbir sorun teskil etmez. Rahatlikla kullanabilirsin.Mikrofonu var mı? Type-C dönüştürücü ile kullanmaya çalışsam sorun olur mu?
Ayrica satici guvenilir.
Aynı satıcı n11de'de buldum 100 lira kupon + chip para 70 liraya bence gayet worth alışveriş.Mikrofonu yok galiba. Belirtmemisler. Butce 700 TL yani bunu da alabilirsin, daha iyi. Basshead bir IEM. KZ Dawn ismi. Bu modeli sonradan atma sebebim Amazon'da fiyati 999 TL'ydi. Biraz arastirdim ve daha ucuza buldum. Bu butcenin net en iyisi. Mikrofonu var. Ayrica donusturucu hicbir sorun teskil etmez. Rahatlikla kullanabilirsin.
Ayrica satici guvenilir.
- Makaleler
- 23
Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanman dilegiyle. Fiyat da bayagi iyi.Aynı satıcı n11de'de buldum 100 lira kupon + chip para 70 liraya bence gayet worth alışveriş.
Eki Görüntüle 213584
Teşekkürler bu arada oyun için iş görür mü?Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanman dilegiyle. Fiyat da bayagi iyi.
- Makaleler
- 23
Rica ederim. is gorur. Ses sahnesi genis oldugu icin kritik dinleme ve ses kasmada basarili.
Peki direkt jack girişine bağlasam tam verim alabilirim dimi?Rica ederim. is gorur. Ses sahnesi genis oldugu icin kritik dinleme ve ses kasmada basarili.
- Makaleler
- 23
Evet. Giris seviye bir urun oldugu icin ekstra aparata ihtiyac duymuyor. Direkt tak calistir seklinde kullanabilirsin.Peki direkt jack girişine bağlasam tam verim alabilirim dimi?