Bilgisayar için kulak içi kulaklık arayışındayım. Genellikle oyun oynayacağım. Aynı zamanda telefon görüşmesi de yapacağım için mikrofonu kaliteli olması lazım. Sesim karşıya iyi iletilsin yeter. 3.5 mm jak çıkışına sahip kulak içi kulaklık önerir misiniz?
Not: Bütçeyi sallamasyon yazdım o bütçe civarında olursa iyi olur biraz daha yükseğe aşabilirim.
MOONDROP CHU 2 10mm Dynamic Driver In-ear Headphone kendim kullanıyorum memnunum bu site üzerinden vergi çıkmıyor. Daha iyi öneriler gelebilir. Ama kablosu pek uzun değil uzatıcı almanız gerekecek büyük bir ihtimalle.
MOONDROP CHU 2 10mm Dynamic Driver In-ear Headphone kendim kullanıyorum memnunum bu site üzerinden vergi çıkmıyor. Daha iyi öneriler gelebilir. Ama kablosu pek uzun değil uzatıcı almanız gerekecek büyük bir ihtimalle.
Attığınız mikrofonlu modeli değil. Mikrofonlu olanı bu (MOONDROP CHU 2 DSP Type-C In-ear Headphone) fakat Type-C ile geliyor 3.5mm değil. Ayrıca filtreleri nemden dolayı çok kolay mahvoluyor ve seste denge sorunu yaratıyor. Kendimde filtreleri çıkararak sorunu çözdüm ama bu sefer de ses değişti ve bayağı kolay kirleniyor. Moondrop'tan aldıysan yeni filtre yolluyorlar ama sürekli yapılabilecek bir şey değil yani.
Attığınız mikrofonlu modeli değil. Mikrofonlu olanı bu (MOONDROP CHU 2 DSP Type-C In-ear Headphone) fakat Type-C ile geliyor 3.5mm değil. Ayrıca filtreleri nemden dolayı çok kolay mahvoluyor ve seste denge sorunu yaratıyor. Kendimde filtreleri çıkararak sorunu çözdüm ama bu sefer de ses değişti ve bayağı kolay kirleniyor. Moondrop'tan aldıysan yeni filtre yolluyorlar ama sürekli yapılabilecek bir şey değil yani.
Evet hocam öyle bir eksi yanı var kulaklığın benimkininde filtreleri tıkandı bende soktum ama bu sekılde kullanılacak halde değil çok kötü geliyor bana tizler fırlamış baslar uçmuş saçma sapan halde geliyor ses bana. Filtreleri ücretsizmi yolluyorlar siz hiç talep ettiniz mi?
Evet hocam öyle bir eksi yanı var kulaklığın benimkininde filtreleri tıkandı bende soktum ama bu sekılde kullanılacak halde değil çok kötü geliyor bana tizler fırlamış baslar uçmuş saçma sapan halde geliyor ses bana. Filtreleri ücretsizmi yolluyorlar siz hiç talep ettiniz mi?
Aliexpress'den Moondrop'un kendi mağazasından almıştım. Bir de filtrelerin sorun yarattığını önceden bildiğimden seste sorun yaşadığım an direkt söküp baktım o sırada filtre küçücük bir şey zaten yere düştü kayboldu. Yazıp dedim "Ben kaybettim bunu zaten sorun da vardı yenilerini gönderebilir misiniz?" diye. Fotoğraf istediler, filtresiz halini çektim attım yenisini gönderdiler.
AliExpress'den Moondrop'un kendi mağazasından almıştım. Bir de filtrelerin sorun yarattığını önceden bildiğimden seste sorun yaşadığım an direkt söküp baktım o sırada filtre küçücük bir şey zaten yere düştü kayboldu. Yazıp dedim "ben kaybettim bunu zaten sorun da vardı yenilerini gönderebilir misiniz?" diye. Fotoğraf istediler, filtresiz halini çektim attım yenisini gönderdiler.
Filter:10 PAIRS MISTIPS: 2 PAIRS Unlike some other IEMs on the market, MOONDROP implements acoustical damper and filter into one package in order to make precise control of frequency response. Its inner damper suffers some risk of comtamination by vapor or earwax which causes volume...
shenzhenaudio.com
Sitelerinde satıyorlar ama Moondrop'un kendiside satıyor ve bana ücretsiz göndermişlerdi. Mail atın deneyin derim ben.
Filter:10 PAIRS MISTIPS: 2 PAIRS Unlike some other IEMs on the market, MOONDROP implements acoustical damper and filter into one package in order to make precise control of frequency response. Its inner damper suffers some risk of comtamination by vapor or earwax which causes volume...
shenzhenaudio.com
Sitelerinde satıyorlar ama Moondrop'un kendisi de satıyor ve bana ücretsiz göndermişlerdi. Mail atın deneyin derim ben.