Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 700
700 TL bütçem var bilgisayar için gamepade e ihtiyacım var ikinci el de alabilirim. Model önerebilirsiniz.
İkinci elde GP30, bulursan gpw50 sıfır alacaksan bütçe artarsa GP30 veya en en kötü ihtimal F310.
Bu fiyata fason üretim ürünler var. İnanın çoğu 2-3 aya bozuluyor. Şimdi size 500 ₺ Dualshock temelini alan gamepad önersek bozulunca yine 6-7 ay sonra bunları 600 ₺ alacaksınız.
Biraz daha bütçe artırın ve bağlantıdaki ürünü alın.
Amazon ayrıca peşin fiyatına iki ay taksit yapıyor.
Yok arttıramam diyorsanız da bağlantıdaki ürünü alıp geçebilirsiniz.
Çakma dualshockların tasarımına benziyor, telefon için buna benzer bir gamepad'i 500 ₺ almıştım. Açıkcası malzeme kalitesi sıradan ve çok kullanmadığımdan ne zaman bozulur bilmiyorum. Sırf tutacağı var diye aldım. Xbox gamepadi ile de oynayabilirdim. Zaten Play Store mağazasında da gamepad destekleyen çok oyun yok. Varsa da filtrelemeden dolayı bulamıyorsunuz. Aşağıdaki ürünü önermiyorum, ben bu ürünü kupon ile daha uyguna almıştım galiba. Gereksiz harcama kısaca.
@8898 F310 yerine fason üretim almak çok daha mantıklı olur. Onun o sert tuşları ile uğraşılmaz. Keza A4Tech markası olsa da GP30 fason üretim kontrolcülere benziyor ve Hall Effect'i yok. Marka adından dolayı 1000 ₺ satıyorlar gibi duruyor.
Yok arttıramam diyorsanız da bağlantıdaki ürünü alıp geçebilirsiniz.
Çakma dualshockların tasarımına benziyor, telefon için buna benzer bir gamepad'i 500 ₺ almıştım. Açıkcası malzeme kalitesi sıradan ve çok kullanmadığımdan ne zaman bozulur bilmiyorum. Sırf tutacağı var diye aldım. Xbox gamepadi ile de oynayabilirdim. Zaten Play Store mağazasında da gamepad destekleyen çok oyun yok. Varsa da filtrelemeden dolayı bulamıyorsunuz. Aşağıdaki ürünü önermiyorum, ben bu ürünü kupon ile daha uyguna almıştım galiba. Gereksiz harcama kısaca.
@8898 F310 yerine fason üretim almak çok daha mantıklı olur. Onun o sert tuşları ile uğraşılmaz. Keza A4Tech markası olsa da GP30 fason üretim kontrolcülere benziyor ve Hall Effect'i yok. Marka adından dolayı 1000 ₺ satıyorlar gibi duruyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata fason üretim ürünler var. İnanın çoğu 2-3 aya bozuluyor. Şimdi size 500 ₺ DualShock temelini alan gamepad önersek bozulunca yine 6-7 ay sonra bunları 600 ₺ alacaksınız.
700 TL ile 2000 TL arasında cok fark oldugu icin onermedim o fiyata kontrolcuyu bırak 480GB SSD bile yok. Kalite olarak bir şey bekleyemezsin zaten. Bütçem cıksa dese 2C bende oneririm arada 1300TL fark var neredeyse 2 katı.
Mantıklı şekilde anlatırsak erteleyebilir. Taksit ile de almak bir seçenek. Bu ay 1000 ₺ öder, sonraki ay 1000 ₺ daha. Uzun ömürlü kullanır. Ya da fason üretim en ucuz ürünü önermek dışında mantıksız geliyor.700 TL ile 2000 TL arasında cok fark oldugu icin onermedim o fiyata kontrolcuyu bırak 480GB SSD bile yok. Kalite olarak bir şey bekleyemezsin zaten. Bütçem cıksa dese 2C bende oneririm arada 1300TL fark var neredeyse 3 katı.
Şahsen ben 300 ₺ fark verip Bloody almazdım. Bahsettiğim gibi tasarımının benzediği fason üretim ürünler var. A4Tech halen marka adını yeme düşüncesi var. Bir ara makro fare ve klavye ile hayatta kalıyordu da o devir de geçti.
Mantıklı şekilde anlatırsak erteleyebilir. Ya da fason üretim en uyun ürünü önermek dışında mantıksız geliyor.
Şahsen ben 300 ₺ fark verip Bloody almazdım. Bahsettiğim gibi tasarımının benzediği fason üretim ürünler var. A4Tech halen marka adını yeme düşüncesi var. Bir ara makro fare ve klavye ile hayatta kalıyordu da o devir de geçti.
Herkesin kazancı aynı degil bu parayı zor bulmus da olabilir kafasına gore de bu butceyi ayırmıs olabilir bilemeyiz ikimizde, itopya söğütözü mağazasında GP30'u gordum F310'a gore daha iyiydi.
Orijinal değildir o. İdarelik alacaksan alabilirsin uzun süre gitmez.Hocam 900 liraya orijinal DualShock 4 buldum iyi midir?
Herkesin kazancı aynı degil bu parayı zor bulmus da olabilir kafasına gore de bu butceyi ayırmıs olabilir bilemeyiz ikimizde, İtopya söğütözü mağazasında GP30'u gordum F310'a gore daha iyiydi.
Öğrenciyim hocam o kadar birikti yaza kadar daha çok çıkarlar diye şimdi bakıyorum.
Öğrenciyim hocam o kadar birikti yaza kadar daha çok çıkarlar diye şimdi bakıyorum.
2 ayda cılgın bir zam gelmez biriktir 2C al.