Bende aynı şekil netlik ve bass seviyorum, teşekkürler.Hayırlı olsun öncelikle aldıysan. Ben çok memnunum, tek eksisi kulaklık kutusunda ses ayarlama yok bir üst modeldeki gibi. Fiyatına göre mikrofonu üst düzeyde. Ses kalitesi de ben şahsen netlik ve bass seven birisiyim, Derin Bass ve Tiz ayarını -6'ya getirerek kullanıyorum. Çok memnunum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 700 TL
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
SoundPEATS Air4 Pro almıştım hocam 1200TL'ye. sizce iade edip CMF Buds alayım mi?SoundPeats bu saydigin konularda basarili. Fakat beklentini cok yuksek tutmaman iyi olur. Bass siddeti ve ses kalitesi icin artik minimum CMF Buds alinmali. Arada 1.300'e dusuyor fakat butcenizi asiyor. T3 Pro, QCY'den daha iyi. Ben de QCY'nin T13 ANC modeli vardi ve bass tatmin etmemisti.
@Simon @pesimist34 hocalar kulaklık 1 günde İstanbul'dan samsuna geldi. Bugüne kadar kullandığım en iyi kulaklık olabilir. Bassları Buds FE'den çok önde sesi bayağı iyi. Önerileriniz için teşekkürler tekrardan.
- Makaleler
- 23
Iade edip CMF Buds alin. Daha iyi olur. Aldiktan sonra Nothing X uygulamasini indirip Eq falan yaparsaniz on numara kulaklik olur.SoundPEATS Air4 Pro almıştım hocam 1200TL'ye. sizce iade edip CMF Buds alayım mi?
Rica ederim. CMF zaten kaliteli bir marka olan Nothing'in alt firmasi. Tercih ederek dogru olani yaptiniz. Keyifli dinlemeler.@Simon @pesimist34 hocalar kulaklık 1 günde İstanbul'dan samsuna geldi. Bugüne kadar kullandığım en iyi kulaklık olabilir. Bassları Buds FE'den çok önde sesi bayağı iyi. Önerileriniz için teşekkürler tekrardan.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Teşekkürler iade edip alıyorum.Iade edip CMF Buds alin. Daha iyi olur. Aldiktan sonra Nothing X uygulamasini indirip Eq falan yaparsaniz on numara kulaklik olur.
Iade edip CMF Buds alin. Daha iyi olur. Aldiktan sonra Nothing X uygulamasini indirip EQ falan yaparsaniz on numara kulaklık olur.
Hocam EQ zorunlu mu? Stok haliyle tatmin etti beni. Çok bir fark olur mu?
Bass istiyorsan mutlaka yap.Hocam EQ zorunlu mu? Stok haliyle tatmin etti beni. Çok bir fark olur mu?
- Makaleler
- 23
Uygulamasinda bass arttirma ayari vardi. Onu yap. Daha iyi bir deneyim yasarsin. Tavsiye ederim.Hocam EQ zorunlu mu? Stok haliyle tatmin etti beni. Çok bir fark olur mu?
Fulledim bassı. Bayağı sağlam gerçekten.Uygulamasinda bass arttirma ayari vardi. Onu yap. Daha iyi bir deneyim yasarsin. Tavsiye ederim.
Yaptım en son kademeye çektim bayağı iyi oldu.
Pişman olmayacagını biliyordum. Hayırlı olsun tekrardan.