700 TL'ye kadar termal ped tavsiyesi

Bütçe
500 - 700 TL

KayseriL3e 94

Bilgin
ThinkBook için uygun fiyatlı termal ped öneriniz var mı? Uzun ömürlü olur mu?

Adam ped soruyor sen faz değişkenkli macun öneriyosun.

Kalınlıkları ne bilmiyorum ama PuTTY alabilrisin.

Termal pad değil mi zaten? PuTTY dememiş ki.

Pedin kalınlıkalrı bilmediğinden PuTTY dedim PuTTY'i yeteri kadar sürüp koyacak hamur gibi iş yapacak macun pad olan yerde etki etmez macun sadece çipin üstüne sürülür senin atıgın üründe faz değikenli macun olarak sadece işlemci/çipin üstüne konur.

Termal pad değil mi zaten? Putty dememiş ki.
Peki bilmediğimden soruyorum hangisi daha iyi sonuç verir.

@BirForumcuKişi, @14742, , MX-7 iyi sonuç verir mi peki? yoksa padler mi daha iyi olur bir tane çinli bir pad gibi bir şey görmüştüm TR'de var mıdır?

Son düzenleme:

@BirForumcuKişi, @14742, MX-7 iyi sonuç verir mi peki? Yoksa padler mi daha iyi olur bir tane Çinli bir pad gibi bir şey görmüştüm TR'de var mıdır?

Kardeşim sen işlemciye termal bakım mı yapacaksan yoksa VRAM ve mouspadlerin termal pedini mi değiştirceksin.

@BirForumcuKişi, @14742, , MX-7 iyi sonuç verir mi peki? yoksa padler mi daha iyi olur bir tane çinli bir pad gibi bir şey görmüştüm TR'de var mıdır?
CPU ve GPU için kullanacaksan yukarıda atılan kryosheeti alabilirsin. Çinli dediğin PTM7950 yüksek ihtimalle, o en iyisi ama piyasada orjinal bulmak zor. VRAM için kullanacaksan en iyisi putty alman, ped almak biraz riskli küçük kalabilir ya da büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…