KayseriL3e 94
Bilgin
ThinkBook için uygun fiyatlı termal ped öneriniz var mı? Uzun ömürlü olur mu?
Pullsar Ice Dragon KRYOSHEET Yüksek Performanslı Termal Macun (Efficient) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Pullsar Ice Dragon KRYOSHEET Yüksek Performanslı Termal Macun (Efficient) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Tek kullanımda rahat 1 sene götürür.
Termal pad değil mi zaten? Putty dememiş ki.Adam ped soruyor sen faz değişkenkli macun öneriyosun.
Peki bilmediğimden soruyorum hangisi daha iyi sonuç verir.Adam ped soruyor sen faz değişkenkli macun öneriyosun.
Kalınlıkları ne bilmiyorum ama PuTTY alabilrisin.
Pullsar Ice Dragon Thermal Putty 20 Gr : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Pullsar Ice Dragon Thermal Putty 20 Gr : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Peki bilmediğimden soruyorum hangisi daha iyi sonuç verir.
@BirForumcuKişi, @14742, MX-7 iyi sonuç verir mi peki? Yoksa padler mi daha iyi olur bir tane Çinli bir pad gibi bir şey görmüştüm TR'de var mıdır?
CPU ve GPU için kullanacaksan yukarıda atılan kryosheeti alabilirsin. Çinli dediğin PTM7950 yüksek ihtimalle, o en iyisi ama piyasada orjinal bulmak zor. VRAM için kullanacaksan en iyisi putty alman, ped almak biraz riskli küçük kalabilir ya da büyük.Peki bilmediğimden soruyorum hangisi daha iyi sonuç verir.
@BirForumcuKişi, @14742, , MX-7 iyi sonuç verir mi peki? yoksa padler mi daha iyi olur bir tane çinli bir pad gibi bir şey görmüştüm TR'de var mıdır?
Hocam ben işlemciye termal pad uygulamak istiyorum ama hiç yapmadığım bir iş. Daha iyi sonuç verir mi diye soruyorum. (Ona göre denemek istiyorum) Termal bakıma normalde macun yeterli oluyor. 8 aylık cihaz.Kardeşim sen işlemciye termal bakım mı yapacaksan yoksa VRAM ve mouspadlerin termal pedini mi değiştirceksin.
Hocam ben işlemciye termal pad uygulamak istiyorum ama hiç yapmadığım bir iş. Daha iyi sonuç verir mi soruyorum. (ona göre denemek istiyorum) termal bakımı normalde macun yeterli oluyor. 8 aylık cihaz.