typzeNN

Başarılı
RTX 5080 Super modelini almayı düşünüyorum. Yıl sonunu bekleyeceğim, en kötü RTX 5080 alacağım ama tahminimce Super modelini alırım. Ondan önce diğer parçaları alayım diyorum, zam vs. gelmeden, kenarda dursunlar.

PSU olarak yüksek bir şey istiyorum. İleride kart değişimi yaparsam PSU'yu tekrardan yükseltmek istemiyorum. RGB'li parçalar olmasa da olur. Görünüşe değil performansa bakıyorum.

Bütçem 80 bin TL, gerekiyorsa biraz daha çıkabilirim.
İşlemcinin AMD olmasını istiyorum.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 5080 Super modelini almayı düşünüyorum. Yıl sonunu bekleyeceğim, en kötü RTX 5080 alacağım ama tahminimce super modelini alırım. Ondan önce diğer parçaları alayım diyorum, zam vs. gelmeden, kenarda dursunlar.

PSU olarak yüksek bir şey istiyorum. İleride kart değişimi yaparsam PSU'yu tekrardan yükseltmek istemiyorum. RGB'li parçalar olmasa da olur. Görünüşe değil performansa bakıyorum.

Bütçem 80 bin TL, gerekiyorsa biraz daha çıkabilirim.
İşlemcinin AMD olmasını istiyorum.

Teşekkür ederim.

Oyun için mi iş için mi alacaksınız?

Özellikle anakart sisteme biraz kötü kalıyor gibi, bütçesi varken X870e Aorus Elite alması çok daha iyi olur.

Tercihinize saygı duyuyorum fakat oyun için alıyor. X870e alıp fazla port sayıları kullanmak arkadaşımıza hiçbir şey katmayacak. B850 Plus çok tatlı bir anakart. Yine başka arkadaşlar da yazar tartışırız.

Son düzenleyen: Moderatör: