Bütçe
75.000 TL

Pepper 1

Başarılı
7500X3D işlemci ve B840 anakart ikisi de falso, bu sistemi direkt eleyin, işlemci silikon artığı, anakartın BIOS menüsü kısıtlı. Düz 9070 alınmaz. Prime RTX 5070 olan sistemi alabilirsin.

Merhaba, peşin fiyatına 6-9 ay taksitli sistem alacağım. Bütçem 70-75 bin civarında. Taksitli alacağım için pazaryerleri dışı taksit imkanı çok sunan yer yok. İncehesap sunuyor ama mantıklı tek bir sistem yok şu an.

Şimdilik bu 3 sistem arasındayım; hangisi en tercih edilebilir olanı?
Kendim sistem topladım taksit ile Amazon, Hepsiburada ve N11 üzerinden. Hazır sistemlere göre daha iyi ve daha uyguna geldi. Elinizden geliyorsa ya da size yardım edebilecek tanıdığınız biri var ise parçaları ayrı ayrı alarak bakın bakalım daha uyguna alabiliyor musunuz. İllaki hazır sistem diyorsanız orası başka tabi.

Teşekkürler, kendim tek tek bakacağım. Parçalara daha uygun gelirse, öyle alıp kendim toplayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı için indirim kovalaması lazım, Vatan'da özellikle nadir de olsa güzel indirimler oluyor. İncehesap gaming gecesi dışında mantıklı sistem bulmak zor; Cuma akşamları bakılabilir oraya. YouTube'da yayıncı özel sistemler denk gelirse, onlar iyi oluyor; onları da takip etmekte fayda var. Okullar açılınca onlar artar, şu an biraz durgun olsalar da.