75.000 TL'ye kadar laptop önerisi

Bütçe
Maksimum 75.000 TL
Henüz incelemesi yok. YouTube teaserında 180watt crossload yazılmış. 5070 garaj 170watt. Soğutma açısından sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Sorun çıkarır çıkarmaz bilinemez her modelden saçma sorunlar çıkabiliyor artık.
Ayrıca 8940hx intelin 275hx hariç tüm mobil işlemcilerinden üstün ve inanılmaz verimli 14650hx çok geri kalır yanında.
Ek.
1 tane inceleme bulabildim.

Sıcaklıklar çok yüksek duruyor, bence almayın bunu. Tuf aynı tas aynı hamam bu sene de sıcak.

5060 daha mantikli. 4070 ile 4060'in mobil ekran kartlari FPS olarak cok yakin. FPS farki 10 civari olur oyunlarda. 5060 ise daha yeni teknoloji sundugundan daha fazla FPS verir. Fakat bence 5060 alacaksaniz Game Garaj alin. Benim sevdigim bir marka degil Game Garaj fakat Katana'dan daha iyi oldugu bir gercek. Sevmememin sebebiyse Global olmamasi. Ayrica malzeme kalitesi olarak diger Tongfang kasalara kiyasla basarisizlar. Yani kisacasi ya 5060 Game Garaj alin ya da 5070 ASUS A16.
Rica etsem birde maksimum 65K bütçeye öneri yapabilir misiniz?

Game Garaj harici Asus, MSI gibi 4070'te olsa bir öneri yapabilirsen güzel olur. Game Garaj'a ikna edemedim. 4070'li alacağız ondan dolayı. Bari onun iyisini alalım. Ekran maks 16.1 inç olması lazım.

Game Garaj harici Asus, MSI gibi 4070'te olsa bir öneri yapabilirsen güzel olur. Game Garaj'a ikna edemedim. 4070'li alacağız ondan dolayı. Bari onun iyisini alalım. Ekran maks 16.1 inç olması lazım.
Lenovo LOQ yine iyi sogutma ve panel konusunda. Oneririm.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt