Bütçe
75.000 TL
Hocalarım iyi geceler. Asus servis konusunda bana aşırı çektirmişti zamanında. Bu yüzden çok çekinceliyim Asus'a karşı.

Bu cihaz nasıldır acaba? Ve son olarak Intel'ler hakkında pek bir bilgim yok. Hep AMD kullandım. Nasıl, iyiler mi?
5070'li X7T de düşünebilirsiniz. Kötü bir model değil.

Onun dışında Intel işlemciler için kötü diyemem. i7-14650HX çok güçlü bir işlemci. Ha, biraz agresif orası ayrı. Bundan mütevellit AMD'ye göre daha fazla güç tüketimi ve ısı görmek mümkün.

5070'li X7T de düşünebilirsiniz. Kötü bir model değil.

Onun dışında Intel işlemciler için kötü diyemem. i7-14650HX çok güçlü bir işlemci. Ha, biraz agresif orası ayrı. Bundan mütevellit AMD'ye göre daha fazla güç tüketimi ve ısı görmek mümkün.
Hocam 5070'li X7T yerine 5060 ama her anlamda çok daha kaliteli bir ürün almak nasıl?

Hocam 5070'li X7T yerine 5060 ama her anlamda çok daha kaliteli bir ürün almak nasıl?
Game Garaj da fena sayılmaz aslında. Bütçe el veriyorsa çıkabilirsiniz 5070'lere.

Fakat şöyle bir durum da var ki çok müthiş bir fark olmayacaktır. Her iki kart da birkaç yıl sonra VRAM sınırından patlar zaten. Bütçeyi daha düşük tutup 5060 da düşünülebilir.

İki alternatifi düşündüğümüzde benim önerim 5060'lı ASUS TUF F16 almanızdan yana.