Batur 3

Başarılı
Arkadaşıma sistem toplayacağız, monitör dahil 75.000 TL bütçesi var. Aklımda 9070 XT bir sistem var ancak sistemi topladıktan sonra içime sinmedi ve sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.

Monitör 2K, 200Hz ve üstü olursa iyi olur. FPS ve açık dünya oyunları oynuyor, hazır veya toplama fark etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşıma sistem toplayacağız, monitör dahil 75.000 TL bütçesi var. Aklımda 9070 XT bir sistem var ancak sistemi topladıktan sonra içime sinmedi ve sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.

Monitör 2K, 200Hz ve üstü olursa iyi olur. FPS ve açık dünya oyunları oynuyor, hazır veya toplama fark etmiyor.

Yaklaşık 72K hepsi.

İşlemci:

İşlemci soğutucu:

Anakart:

RAM:

SSD:

Kasa:

PSU:

Ekran kartı:

Monitör(öğrenci indirimi ile 18K'ya geliyor):

Hocam iyi hoş toplamışsınız teşekkür ediyorum da sizce de monitöre çok bütçe gitmiyor mu?

1751587241474.webp

Arkadaşımın yakını böyle bir sistem toplamış ama daha almamışlar, PSU değişmesini söyleyeceğim sizin de tavsiyeniz var mı? Mümkünse işlemci iyi olursa iyi olur bu bütçe de 7500F çok düşük.

Hocam iyi hoş toplamışsınız teşekkür ediyorum da sizce de monitöre çok bütçe gitmiyor mu?

Eki Görüntüle 160201

Arkadaşımın yakını böyle bir sistem toplamış ama daha almamışlar, PSU değişmesini söyleyeceğim sizin de tavsiyeniz var mı? Mümkünse işlemci iyi olursa iyi olur bu bütçe de 7500F çok düşük.

Toplamış olduğu sistem gayet iyi tabii fiyatını bilmiyorum daha uyguna falan toplanabilir ama kasanın değişmesi lazım böyle bir sisteme Power Boost PSU olmaz gibi.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html (öğrenci indirimiyle 10k ya geliyordu en son 10k üzerinden hesapladım)
Toplamda 76.5k.

Eki Görüntüle 160201

Ne kadar burası? Monitör hakkında bir bilgim yok fakat iyi deniliyormuş. SSD DRAM'siz ve kronik bir SSD PSU zaten bomba onu demeye gerek yok. O sıvı soğutucu 7800X3D için yeterli olur mu emin değilim.
Bu arada arkadaşın 7/24 CS oynamayacaksa 7800X3D şart değil onun yerine 9700X de alınabilir böylece sıvı soğutucuyu yükseltmeye gerek kalmaz.