Arkadaşıma sistem toplayacağız, monitör dahil 75.000 TL bütçesi var. Aklımda 9070 XT bir sistem var ancak sistemi topladıktan sonra içime sinmedi ve sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.
Monitör 2K, 200Hz ve üstü olursa iyi olur. FPS ve açık dünya oyunları oynuyor, hazır veya toplama fark etmiyor.
Arkadaşıma sistem toplayacağız, monitör dahil 75.000 TL bütçesi var. Aklımda 9070 XT bir sistem var ancak sistemi topladıktan sonra içime sinmedi ve sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.
Monitör 2K, 200Hz ve üstü olursa iyi olur. FPS ve açık dünya oyunları oynuyor, hazır veya toplama fark etmiyor.
27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD (LS27DG612SUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.
Hocam iyi hoş toplamışsınız teşekkür ediyorum da sizce de monitöre çok bütçe gitmiyor mu?
Arkadaşımın yakını böyle bir sistem toplamış ama daha almamışlar, PSU değişmesini söyleyeceğim sizin de tavsiyeniz var mı? Mümkünse işlemci iyi olursa iyi olur bu bütçe de 7500F çok düşük.
Arkadaşımın yakını böyle bir sistem toplamış ama daha almamışlar, PSU değişmesini söyleyeceğim sizin de tavsiyeniz var mı? Mümkünse işlemci iyi olursa iyi olur bu bütçe de 7500F çok düşük.
Toplamış olduğu sistem gayet iyi tabii fiyatını bilmiyorum daha uyguna falan toplanabilir ama kasanın değişmesi lazım böyle bir sisteme Power Boost PSU olmaz gibi.
Ne kadar burası? Monitör hakkında bir bilgim yok fakat iyi deniliyormuş. SSD DRAM'siz ve kronik bir SSD PSU zaten bomba onu demeye gerek yok. O sıvı soğutucu 7800X3D için yeterli olur mu emin değilim.
Bu arada arkadaşın 7/24 CS oynamayacaksa 7800X3D şart değil onun yerine 9700X de alınabilir böylece sıvı soğutucuyu yükseltmeye gerek kalmaz.