Bütçe
$75-90
Yeni çıkmış oyunlara 70-80€ tam fiyatını vermemek gayet mantıklı. Elden Ring, BG3 ve Beyond: Two Souls gayet iyi ama bence Diablo o türe hasta değilseniz parasını hak eden bir oyun değil onun yerine Clair Obscure: Expedition 33 bakabilirsiniz.

Bakmam gerek, teşekkürler. İlk defa sizden duydum. Nasıl bir oyunmuş inceleyip ona göre karar veririm.
Hocam bu yılın en çok beğenilen oyunlarından biri, kullanıcı ortalaması 9.7'ydi en son. Sıra tabanlı kombat ama çok zevkli, gerçek zamanlı gibi hissettiriyor.

RDR ve Witcher'ım var. God of War'ı yine izlemiştim Last of Us'ta olduğu gibi. GTA 4 biraz aklıma yattı sepete ekledim. En son San Andreas oynamıştım. Yenilik olur.
Emin olun Gta dünyasının en iyi oyunu, hikayesi olsun karakterleri olsun müziği olsun, pişman olmazsınız.

Diablo o türe hasta değilseniz parasını hak eden bir oyun değil onun yerine clair obscure: Expedition 33 bakabilirsiniz.

Diablo family share içinde uygun değilmiş. Şimdi baktım. Ben hadi bir şekilde oynarım, beğenmezsem benim aileden birileri oynar diye düşünüyordum ama olmuyormuş. Çıkardım sepetten. Teşekkürler.

Özellikle aradığım bir tür yok. Aklınızda varsa bir şeyler söyleyin. Bilmiyorsam bile gameplaylerine bakarım.

Merhaba, geçenlerde CS'den drop olarak 50 dolarlık AK-47 skini çıkartıp satmıştım. Hazır yaz indirimi varken oyun almaya karar verdim. Yaklaşık 20-25 dolarlık bir CS2 envanterim var. Onları satıp elimdeki 51 doların üstüne eklemeyi planlıyorum. Olmadı biraz kartla destekleyebilirim. Her neyse, kendimce bir sepet yaptım. Araya şunu ekle/çıkar dediğiniz oyunlar varsa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Eki Görüntüle 158934
Araya Robocop Rogue City sıkışır bence 3 dolar.

Futbola ilgin varsa rematch önerebilirim, bağımlılık yapıyor.
Hikayeli bir şeyler arıyorum diyorsan The Last of Us, l. A. Noire.

Futbol sevmem. Last of Us için düşünmem lazım, oyunu baştan sona izledim neticede. Alıp almama kararı vermek biraz zor benim açımdan. L. A Noir için yine gameplay bakacağım ama fiyatı uygunmuş. Teşekkürler.