%75 mi, yoksa %96 klavye mi tercih edilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12649
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 94
  • Etiketler Etiketler
    klavye

12649

Başarılı
%75 klavye mi yoksa %96 mı daha iyi?

%75 klavye mi yoksa %96 mı daha iyi?
Tamamen kullanıma ve alışkanlıklara göre değişir. Ben mesela numpad kullanmadığım için ama ok tuşlarını istediğim için %75 bir klavye kullanıyorum.

Son düzenleme:
Tamamen kullanıma ve alışkanlıklara göre değişir. Ben mesela numpad kullanmadığım için ama ok tuşlarını istediğim için %70 bir klavye kullanıyorum.

Anladım şu ana kadar her zaman %100 kullandım numpad hiç kullanmıyorum çünkü gerek olmuyor benim için iki klavye boyutundan birine geçeceğim ama karar veremedim tam olarak.

Anladım şu ana kadar her zaman %100 kullandım numpad hiç kullanmıyorum çünkü gerek olmuyor benim için iki klavye boyutundan birine geçeceğim ama karar veremedim tam olarak.
Numpad kullanmıyorsan %75 bir klavye çek gitsin. Bütçeni bilmiyorum ama GameRider K1 HE öneririm.

%75 klavyeye o kadar alıştım ki, geçenlerde temizlemek istediğimde yedekte duran %100 klavyeyi taktım geçici olarak, sanki elimin altında org varmışta düğünlerde piyanistlik yapıyormuşum gibi hissettim.

Ben %100 klavyeleri sevmiyordum ama numpad'i de aynı zamanda kullanmak istiyordum, o yüzden %98 bir klavye aldım ve aldığım en iyi şeylerden biri oldu. Kullandığım klavye Mchose G98 Pro.

Numpad kullanmıyorsan %75 bir klavye çek gitsin. Bütçeni bilmiyorum ama gamerider K1 he öneririm.

Benim de gönlümden %75 geçiyor ama tuşlar çok sıkışık olduğu için bu tarz klavyeler için yani %100 olmayanlar için yanlışlıkla başka tuşlara basma olayı oluyormuş.

Benim de gönlümden %75 geçiyor ama tuşlar çok sıkışık olduğu için bu tarz klavyeler için yani %100 olmayanlar için yanlışlıkla başka tuşlara basma olayı oluyormuş.
Çok sıkışık derken? %75'in tuşları %100 klavyelerle aynı ama sadece sağ tarafı yok. O sıkışık klavyeler %65'de falan oluyor. Aula F87 Pro'ya bakın mesela, onda sıkışık değil. %75'te de olmayacaktır. %87'de alabilirsiniz bu arada, bence en ideal klavye boyutu. Her oyun için

Tuşlar birbirine çok yakınlar yani sanki aralarında boşluk yok gibi o yüzden. Tuş grupları arasındaki mesafe az.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20261011_155508_Chrome.webp
    470,9 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…