Detaylar
Kim cevapladı?or3m.d
Yetkin
Tamamen kullanıma ve alışkanlıklara göre değişir. Ben mesela numpad kullanmadığım için ama ok tuşlarını istediğim için %75 bir klavye kullanıyorum.
Son düzenleme:
Tamamen kullanıma ve alışkanlıklara göre değişir. Ben mesela numpad kullanmadığım için ama ok tuşlarını istediğim için %70 bir klavye kullanıyorum.
Anladım şu ana kadar her zaman %100 kullandım numpad hiç kullanmıyorum çünkü gerek olmuyor benim için iki klavye boyutundan birine geçeceğim ama karar veremedim tam olarak.
or3m.d
Yetkin
Numpad kullanmıyorsan %75 bir klavye çek gitsin. Bütçeni bilmiyorum ama GameRider K1 HE öneririm.Anladım şu ana kadar her zaman %100 kullandım numpad hiç kullanmıyorum çünkü gerek olmuyor benim için iki klavye boyutundan birine geçeceğim ama karar veremedim tam olarak.
Numpad kullanmıyorsan %75 bir klavye çek gitsin. Bütçeni bilmiyorum ama gamerider K1 he öneririm.
Benim de gönlümden %75 geçiyor ama tuşlar çok sıkışık olduğu için bu tarz klavyeler için yani %100 olmayanlar için yanlışlıkla başka tuşlara basma olayı oluyormuş.
Deniz744
Üstün
Çok sıkışık derken? %75'in tuşları %100 klavyelerle aynı ama sadece sağ tarafı yok. O sıkışık klavyeler %65'de falan oluyor. Aula F87 Pro'ya bakın mesela, onda sıkışık değil. %75'te de olmayacaktır. %87'de alabilirsiniz bu arada, bence en ideal klavye boyutu. Her oyun içinBenim de gönlümden %75 geçiyor ama tuşlar çok sıkışık olduğu için bu tarz klavyeler için yani %100 olmayanlar için yanlışlıkla başka tuşlara basma olayı oluyormuş.
Çok sıkışık derken? %75'in tuşları %100 klavyelerle aynı ama sadece sağ tarafı yok. O sıkışık klavyeler %65'te falan oluyor. Aula F87 Pro'ya bakın mesela, onda sıkışık değil. %75'te de olmayacaktır. %87'de alabilirsiniz bu arada, bence en ideal klavye boyutu. Her oyun için.
Tuşlar birbirine çok yakınlar yani sanki aralarında boşluk yok gibi o yüzden. Tuş grupları arasındaki mesafe az.
Dosya Ekleri