75 ML parfüm ne kadar götürür?

Ricardo Quaresma

Başarılı
JPG Le Male Elixir alacağım. Normalde hep 100 ML alıyorum parfümlerimi fakat bu parfümde 75 ML alacağım. Ne kadar götürür beni? Günde 5 fıs sıkıyorum.

JPG Le Male Elixir alacağım. Normalde hep 100 ML alıyorum parfümlerimi fakat bu parfümde 75 ML alacağım. Ne kadar götürür beni? Günde 5 fıs sıkıyorum.
Her 5 sıkımda yaklaşık 0.5 0.7mL falan gidiyor. Hadi bazı günler çok, bazı günler az, son günlerde basınç azaldığı için fazla sıkman gerekti cart curt diyelim 100 150 küsür götürür.

Bende 50mL mi ne parfüm var, 3 ay oldu yarısındayım. Ama her gun kullanmıyorum o ayrı.

Kral ayrıca o parfüm aşırı ağır notalara sahip 5 fıs sıkma boğarsın çevredekileri. Ha çevrene ve kendine zararı olmuyorsa sık tabii ki de onun atomizerleri geniş, her sıkımda 0.1 0.15 atıyor. 5x sıkım yapsan 0.5 ila 0.8 mL atıyor. Yaklaşık 100 gün idare eder seni her gün kullanırsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…